7 Τρόποι για να ντυθείτε επαγγελματικά το καλοκαίρι

Όταν φτάνει το καλοκαίρι, πολλοί επαγγελματίες τείνουν να ξεχνούν τα βασικά της επαγγελματικής ενδυμασίας. Πρέπει να παραμένετε πάντα επαγγελματίας ανεξάρτητα από την εποχή.

1. Ζακέτες Οι γυναίκες μπορεί να ξεφύγουν με το να πάνε αμάνικα το καλοκαίρι. Μπορείτε να πάτε αμάνικα, αλλά πρέπει να παραμείνετε με επαγγελματικό ντύσιμο. Μια λεπτή ζακέτα πρέπει να τοποθετηθεί πάνω από ένα αμάνικο φόρεμα ή πουκάμισο. Μπορεί να νομίζετε ότι οι ζακέτες είναι για τη μητέρα σας ή για μια δασκάλα, αλλά είναι ένα εξαιρετικό αξεσουάρ για τις επαγγελματίες γυναίκες. Συνδύασε ένα αμάνικο φόρεμα με ζακέτα και πέρλες και θα ξεχωρίσεις ενώ παράλληλα θα δείχνεις επαγγελματίας.

2. Γιλέκα Οι άνδρες μπορούν να επιλέξουν να αφήσουν το σακάκι στο σπίτι και να φορέσουν ένα φόρεμα για τους καλοκαιρινούς μήνες. Τα γιλέκα αναδίδουν την όψη ότι είναι γυαλισμένα και καλά ενωμένα χωρίς να σας κάνουν να νιώθετε βουλωμένοι. Επιλέξτε ένα γιλέκο που θα είναι συμπληρωματικό με τα παντελόνια σας και θα έχετε έναν υπέροχο συνδυασμό. Όχι μόνο θα φαίνεστε επαγγελματίας, αλλά μπορεί να δείτε και μερικά κεφάλια να γυρίζουν.

3. Peep toe παπούτσια Τα παπούτσια με ανοιχτή μύτη μπορεί να μην είναι αποδεκτά στο επαγγελματικό σας περιβάλλον εργασίας. Έτσι, μπορείτε να επιλέξετε παπούτσια peep-toe. Επιτρέπουν ένα μικρό άνοιγμα, εξ ου και ο όρος peep-toe. Μπορείτε να τα φορέσετε με παντελόνι ή φούστα και να φαίνεστε επαγγελματικά. Δεν αναδεικνύουν ένα casual look όπως κάνουν τα περισσότερα ανοιχτά παπούτσια ή σανδάλια.

4. Λευκά ή Ποπλίν Κοστούμια Τα κοστούμια από λινά και ποπλίνα είναι υπέροχα για τους άνδρες το καλοκαίρι. Οι επαγγελματίες άνδρες φορούν μάλλινα κοστούμια τις περισσότερες φορές και αυτά είναι πολύ ζεστά για το καλοκαίρι. Επιλέξτε ένα ωραίο χρώμα λινό ή ποπλίνα κοστούμι ή ένα μείγμα. Το μείγμα μπορεί να είναι λινό/μετάξι ή μετάξι/μάλλινο. Αυτά τα δύο κοστούμια είναι επίσης πιο cool από ένα μάλλινο κοστούμι. Απλά φροντίστε να μην επιλέξετε ένα εξ ολοκλήρου μεταξωτό κοστούμι, πρέπει ακόμα να δείχνετε το κομμάτι ενός επαγγελματία.

5. Φούστες Αν έχετε συνηθίσει να φοράτε παντελόνια, αποφασίστε να φορέσετε φούστες για το καλοκαίρι. Το παντελόνι μπορεί να ζεσταθεί το καλοκαίρι και ως γυναίκα έχεις άλλη επιλογή. Οι φούστες επιτρέπουν στα πόδια να μην καλύπτονται όπως θα ήταν με τα παντελόνια. Απολαύστε τη γυναικεία σας ιδιότητα και φορέστε μια φούστα. Εξακολουθούν να είναι εξίσου επαγγελματίες με το παντελόνι, αλλά όχι τόσο hot.

6. Λινό Κάλτσες Οι άντρες προσπαθούν να παραμείνουν δροσεροί το καλοκαίρι όσο καλύτερα μπορούν. Έχετε επιλέξει ένα λινό κοστούμι, οπότε μην ξεχάσετε τις λινές κάλτσες. Το καλοκαίρι μπορεί να είναι βαρύ με τον ζεστό καιρό. Ακόμα χειρότερο είναι να φοράς παπούτσια με χοντρές κάλτσες σε καιρό ενενήντα βαθμών. Οι λινές κάλτσες θα επιτρέψουν στα πόδια σας να αναπνέουν λίγο περισσότερο από ότι οι χοντρές βαμβακερές κάλτσες.

7. Γυμνά πόδια Εάν η παρέα σας δεν πειράζει, πηγαίνετε γυμνό κάτω από το παντελόνι ή τη φούστα σας. Μπορείς ακόμα να είσαι επαγγελματίας με γυμνά πόδια. Φρόντισε μόνο η φούστα σου να μην είναι πολύ κοντή. Αυτό είναι από μόνο του αρνητικό και ως επαγγελματίας θα πρέπει να το γνωρίζετε ήδη. Το γυμνό πόδι θα επιτρέψει στα πόδια σας να αναπνέουν χωρίς τις σφίξεις από καλσόν ή κάλτσες. Έτσι, αν είναι αποδεκτό, πηγαίνετε γυμνό πόδι. Απλώς φρόντισε να ξυριστείς!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.