Φτιάξτε μια δεξίωση γάμου στην παραλία ακόμα κι αν δεν μένετε κοντά σε μια παραλία!

Ακριβώς επειδή δεν μένετε κοντά σε μια παραλία δεν σημαίνει ότι δεν μπορείτε να έχετε ένα γαμήλια δεξίωση στην παραλία. Εάν μένετε κοντά σε μια παραλία, υπέροχη, αλλά με τις διαθέσιμες μπομπονιέρες και αξεσουάρ παραλίας, δεν υπάρχει λόγος να μην μπορείτε να φτιάξετε μια γαμήλια δεξίωση που να ταιριάζει στο πάθος και το στυλ σας – ακόμα και στις αλυκές της Νεβάδα ή λιβάδια της Ντακότα! Και είναι αλήθεια, ανεξάρτητα από το αν η ιδέα σας για μπομπονιέρες γάμου στην παραλία περιλαμβάνει μπομπονιέρες με θέμα το κοχύλι και τη θαλάσσια ζωή, τις μπομπονιέρες γάμου με θέμα τον φάρο ή το ιστιοφόρο. Οι δεξιώσεις γάμου στην παραλία είναι ένας διασκεδαστικός τρόπος για να γιορτάσετε το γάμο σας ανεξάρτητα από το πού ζείτε.

Μετά τη γαμήλια τούρτα, το κεντρικό κομμάτι στο κύριο τραπέζι στη γαμήλια δεξίωση είναι το πιο σημαντικό έργο τέχνης στη δεξίωση του γάμου σας. Επειδή η άμμος είναι κοινή σε όλα τα θέματα της παραλίας, ξεκινήστε να φτιάχνετε τη δεξίωση του γάμου σας στην παραλία με ένα ΚΑΣΤΡΟ ΑΠΟ αμμο γλυπτό πραγματικά κατασκευασμένο από άμμο (αλλά στερεωμένο με συνδετικό παράγοντα για να κρατά το γλυπτό σας στη θέση του) για το κεντρικό κομμάτι του τραπεζιού κεφαλής.

Για τα υπόλοιπα τραπέζια στη δεξίωση του γάμου σας στην παραλία είτε επιλέξτε ένα άλλο χειροποίητο γλυπτό από άμμο ή ένα κερί που περιβάλλεται από θαλάσσια κοχύλια είτε σοκολάτα είτε αυθεντικά. Θα μπορούσατε επίσης να χρησιμοποιήσετε σαπούνια σε σχήμα αστερίας, αλλά μάλλον δεν πρέπει να ανακατεύετε τα σαπούνια και τις σοκολάτες, διαφορετικά κάποιος θα καταλήξει να φάει ένα σαπούνι – ρε!

Κόψτε τη γαμήλια τούρτα σας με ένα χαραγμένο σετ σερβιρίσματος κέικ με θέμα την παραλία. Ομοίως, σερβίρετε Hor d’Oeuvres με εκλεκτές επιλογές Hor d’Oeuvre με κοχύλια.

Ολοκληρώστε το θέμα της δεξίωσης του γάμου στην παραλία με την επιλογή σας μπομπονιέρες παραλίας για να εκφράσετε την αγάπη σας στους φίλους και την οικογένειά σας και να τους βοηθήσετε να θυμούνται την ημέρα που πέρασαν στην παραλία ανεξάρτητα από την τοποθεσία ή την εποχή σας! Θα μπορούσατε να επιλέξετε θήκες για κάρτες που μοιάζουν με φοίνικες, σαγιονάρες, καρέκλες Adirondack, καλοκαιρινή τσάντα, φάρο ή ακόμα και ιστιοπλοϊκό – και οι θήκες για κάρτες έχουν το πρόσθετο πλεονέκτημα να σας επιτρέπουν να αυξήσετε τον προϋπολογισμό σας κάνοντας διπλό καθήκον στον προσδιορισμό των καθορισμένων θέσεων καθώς και ως μπομπονιέρα γάμου. Ή θα μπορούσατε να διαλέξετε οποιονδήποτε αριθμό άλλων μπομπονιέρων με θέμα την παραλία, όπως θήκες τσαγιού για ιστιοπλοϊκό, αλατοπιπερωτές με κοχύλια και αστερίες, γούρια κρασιού φάρου, σουβέρ με θέμα το κοχύλι θάλασσας, τραπουλόχαρτα με σαγιονάρες, μικροσκοπικά κουβάρια παραλίας ή σετ απλωτικών οστράκων.

Οι δυνατότητες είναι τεράστιες, οπότε αναμείξτε και ταιριάξτε. Αλλά πάνω από όλα διασκεδάστε με η δεξίωση του γάμου σας στην παραλία. Τελικά είναι ο γάμος σας. Κάντε το αξέχαστο και κάντε το δικό σας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.