Το Soccer Cleats Ιστορία και η εξέλιξή του

Το ποδόσφαιρο είναι ένα παιχνίδι που μπορεί να σας χαρίσει αηδίες. Κάθε θαυμαστής του ποδοσφαίρου έχει επίσης έναν αγαπημένο παίκτη που κάνει το παιχνίδι να αξίζει να παρακολουθήσετε. Κάθε παίκτης καταβάλλει αμέτρητες προσπάθειες στο παιχνίδι και καθώς αυτές οι προσπάθειες είναι για να κερδίζει η ομάδα, θα πρέπει να εξασκούνται όλα και όλα. Για να εξασκηθείτε, χρειάζεστε τα κατάλληλα ποδοσφαιρικά σχαράκια καθώς γίνονται ένα από τα απαραίτητα μέρη αυτής της διαδικασίας. Οι σφήνες προσπάθησαν να εμφανιστούν στη δεκαετία του 1500. Ο Κορνήλιος Τζόνσον ήταν ο πρώτος παπλατοποιός που προσπάθησε να τα φτιάξει για τον βασιλιά Ερρίκο VIII το έτος 1525. Σχεδιάστηκαν ειδικά κρατώντας το παιχνίδι στο μάτι και το υλικό ήταν από δέρμα που τα έκανε βαριά. Αυτά διέφεραν από τα κανονικά καθώς είχαν μήκος στον αστράγαλο.

Καθώς το παιχνίδι άρχισε να εξελίσσεται στη χώρα, η ζήτηση για ποδόσφαιρο άρχισε επίσης να αυξάνεται το 1800. Οι παίκτες ζήτησαν κάτι που είναι άνετο και πικρά σχεδιασμένο. Αυτή ήταν η εποχή που τα μήκους του αστραγάλου έγιναν λιγότερο δημοφιλή και το παραδοσιακό «στιλ παντόφλες» μπήκε στη μόδα. Στη συνέχεια τους δόθηκαν 6 καρφιά στο κάτω μέρος, φτιαγμένα από δερμάτινο υλικό και συνήθιζαν να βαραίνουν κατά τη διάρκεια της βροχής. Αλλά αυτό το μοτίβο ήταν αποδεκτό μέχρι το 1900.

Η βιομηχανία γνώρισε ξανά άνθηση μετά τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο, καθώς τα αεροπορικά ταξίδια έγιναν εξέχοντα και οι διεθνείς αγώνες άρχισαν να διεξάγονται. Αυτό οδήγησε στην υψηλή ζήτηση της κατασκευής για τα μέλη της ομάδας. Η εστίαση μετατοπίστηκε στην παροχή στους παίκτες με ένα άνετο και καλά σχεδιασμένο υλικό που βοηθά τον παίκτη να κλωτσήσει και να ελέγξει την μπάλα ποδοσφαίρου. Το βάρος μειώθηκε επίσης καθώς άρχισαν να τεντώνουν τα ελαφριά σχαράκια.

Η εξέλιξη οδήγησε στις ακόλουθες κατηγορίες από τις οποίες μπορεί να επιλέξει ένας παίκτης για να παίξει ποδόσφαιρο:

Μαλακό έδαφος και υπέρ μαλακό έδαφος:

Αυτά επιτρέπουν στον παίκτη να παίξει σε λασπωμένα γήπεδα και βρεγμένα εδάφη. Επίσης, αυτά τα μπουλόνια διαθέτουν δυνατότητα προσάρτησης καθώς και αποσπώμενες δυνατότητες. Ο παίκτης μπορεί να τα προσαρτήσει εάν νιώσει την ανάγκη και μπορεί να τα αφαιρέσει ανάλογα με το μέρος όπου διεξάγεται ο αγώνας.

Τα επαγγελματικά μαλακά σχαράκια είναι χρήσιμα σε λασπωμένα χωράφια και υγρά εδάφη όπου απαιτείται μέγιστη πρόσφυση. Είναι τα παραδοσιακά σχαράκια.

Τεχνητό γρασίδι/Σκληρό έδαφος:

Χτισμένα σε σκληρό ηλιόλουστο έδαφος ή σε νέο τεχνητό χλοοτάπητα, διαθέτουν μεγαλύτερο αριθμό στήριξης καρφιών και αυτό τα κάνει καλύτερα.

Μέσα

Αυτά χρησιμοποιούνται για ψυχαγωγικούς αγώνες ποδοσφαίρου σε εσωτερικούς χώρους.

Futsal

Αυτά είναι σχεδιασμένα για παίκτες που παίζουν γρήγορα και για παιχνίδια ποδοσφαίρου πέντε ατόμων..

Τεχνητό Surf

Αυτά είναι σχεδιασμένα να παίζουν σε σκληρές επιφάνειες. Συνοδεύονται με τη σόλα από καουτσούκ ή πλαστικό στο κάτω μέρος.

Γυναικείες σίτες ποδοσφαίρου:

Χτισμένα σε πιο στενό ή κατάλληλο καλούπι, οι γυναικείες σίτες ποδοσφαίρου είναι κατασκευασμένες λαμβάνοντας υπόψη τις διαστάσεις των γυναικείων ποδιών. Είναι φτιαγμένα για να παρέχουν στις γυναίκες τη μέγιστη άνεση και όχι για να επιλέγουν ανδρικές σίτες ποδοσφαίρου εάν παίζουν ποδόσφαιρο.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.