Το απόλυτο σχέδιο για την ανύπαντρη γυναίκα

Δεν φτάνεις στα σαράντα χρόνια χωρίς το μερίδιο σου σε καταστροφικές σχέσεις – και εγώ είχα περισσότερα από το μερίδιο μου. Δίνω σε όλη την επιχείρηση μια ευρεία κουκέτα από εδώ και πέρα. Τελικά, τι χρειάζομαι έναν άντρα;

Είμαι αυτής της άποψης εδώ και ένα χρόνο και υπήρξαν κάποιες στιγμές στην πορεία που, όσο και αν με πονάει να το πω, θα μπορούσα να τα έχω κάνει με έναν άντρα τριγύρω.

Ήταν η στιγμή που το αυτοκίνητο πέθανε και έπρεπε να το πάω μόνος μου στο γκαράζ. Αρκετές γελοίες λίβρες αργότερα έφυγα με την αίσθηση ότι με είχαν ξεριζώσει σοβαρά λόγω της έλλειψης μηχανικών γνώσεων.

Ήταν η στιγμή που πέθανε η γάτα και έπρεπε να την θάψω μόνος μου. Το να σηκώνω το κρύο, άκαμπτο σώμα από κάτι που αγαπούσα τόσο πολύ θα έπρεπε να ήταν ένα αντρικό τμήμα (ή ένας άντρας!).

Υπάρχει η ευκαιρία κάθε Κυριακή βράδυ όταν πρόκειται να σβήσουμε τα σκουπίδια. Ένας άντρας μπορεί να αγνοεί τον χυμό κάδου, αλλά όχι εγώ και το να χύνεται παντού στις παντόφλες μου είναι ένα από τα πιο χυδαία πράγματα που πρέπει να ανεχθώ.

Το πιάσιμο της αράχνης έρχεται τώρα σε μένα. Το λανσάρισμα ενός τραπεζιού σαλονιού στο οκτάποδο φρικιό που τρέχει στο χαλί του σαλονιού είναι λίγο υπερβολικό, μου λένε, αλλά δεν είδαν το μέγεθος του!

Το χθεσινοβραδινό περιστατικό που αφορούσε μια βίδα από φελλό και ένα μπουκάλι κρασιού με φελλό μόλις με έγειρε στην άκρη και νιώθω την ανάγκη να δράσω. Ξοδεύω τις επόμενες εβδομάδες διαμορφώνοντας το σχέδιό μου για να βάλω ένα τέλος στα διλήμματα του δικού μου και των άλλων γυναικών για το single.

Πιστεύω ότι απαιτείται νέο σχέδιο. Αυτό που δεν γρατσουνίζει, δεν γκρινιάζει, δεν ροχαλίζει, δεν μεγαλώνει την κοιλιά και απαιτεί πλήρη ισχύ από το τηλεχειριστήριο.

Έχω έρθει σε επαφή με μια εταιρεία που μπορεί να βοηθήσει με το σχεδιασμό του νέου προϊόντος μου. Στην πρώτη μας διαβούλευση, καθόμαστε και συζητάμε την ιδέα μου, διαμορφώνοντας ένα σχέδιο που οι σύμβουλοί μου πιστεύουν ότι μπορούμε τελικά να κατοχυρώσουμε με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας και να παράγουμε μαζικά με προσαρμογές βιομηχανικού σχεδίου.

Μια τρισδιάστατη εικόνα που παράγεται για πρώτη φορά χρειάζεται λίγη δουλειά, πρέπει να πω. Λίγο μεγαλύτερο σε όλο το στήθος παρακαλώ, λίγο πιο αδύνατο στο πόδι παρακαλώ. Και για όνομα του παραδείσου βάλτε ένα χαμόγελο ή μπορεί να το μπερδέψω με το αληθινό!

Η εταιρεία τελικά παράγει ένα σχέδιο προϊόντος λίγο πιο κοντά σε αυτό που έχω στο μυαλό μου. Μοιάζει με άντρα και θα είναι προγραμματιζόμενο για όλες τις δουλειές που μπορεί να κάνει ένας άντρας χωρίς τις κάλτσες για πλύσιμο και τα τυχαία νύχια των ποδιών που έχουν μείνει στο χαλί.

Η εταιρεία κατασκευάζει το νέο μου μοντέλο από μεταλλοτεχνία. Το μόνο που χρειάζεται είναι το περιστασιακό λάδι και να σκουπιστεί με ένα μαλακό πανί, τίποτα από αυτά τα κρέατα και δύο λαχανικά. Για όλα τα αιτήματα που πρόκειται να απαιτήσω από αυτό το προϊόν, χρειάζονται λύσεις υπολογιστή για να είναι όσο το δυνατόν πιο ευέλικτες.

Πρώτον, ο σχεδιασμός του προϊόντος μου, και θα τον αποκαλώ Τζέραλντ από τώρα και στο εξής, θα προγραμματιστεί με μερικές φράσεις κλειδιά. Το «Yes dear» είναι το κύριο, ακολουθούμενο γρήγορα από το «wow, you look beautiful» και «no, you’re bum δεν φαίνεται μεγάλος σε αυτό». Τι άλλο χρειάζομαι;

Οι γενικές καθημερινές δραστηριότητες προγραμματίζονται σε Gerald, ημέρες απορριμμάτων, ημέρα πλυσίματος, σιδέρωμα κ.λπ. Επίσης απαραίτητη είναι η απαραίτητη ενσωματωμένη εργαλειοθήκη για τη συντήρηση του αυτοκινήτου. Ακολουθούν τα πρόσθετα εξαρτήματα: το ηλεκτρονικό τιρμπουσόν στο χέρι, οι εφεδρικές πρίζες στο στήθος για ακραίο σιδέρωμα οπουδήποτε στο σπίτι και η επιπλέον επένδυση που μπορεί να εφαρμοστεί στα χέρια για μασάζ στα πόδια.

Αλλά το αγαπημένο μου μέρος του σχεδιασμού προϊόντων του Gerald; Ο διακόπτης απενεργοποίησης. Φίλε, αυτό είναι διασκεδαστικό – βάζω τον Τζέραλντ να μου πει όλα αυτά που θέλω να ακούσω ενώ κάνει μασάζ και πίνω το κρασί μου. Μετά αναλαμβάνω πλήρως το τηλεχειριστήριο και το σβήνω για το βράδυ. Τέλειος!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.