Τι να φορέσετε κατά τη διάρκεια της Μεγάλης Πορείας;

Το Grand March είναι ένα γεγονός που ανοίγει εδώ και αιώνες. Είναι καιρός να επιδείξετε τα φίνα και την ημερομηνία και επίσης να δείτε τι φοράνε όλοι οι άλλοι. Μια μεγάλη πορεία ξεκινά με μια μπάλα. Είναι απλά μια πορεία γύρω από την αίθουσα με έναν σύντροφο, συνήθως με μουσική. Είναι πολύ εύκολο και είναι κατάλληλο για παρτενέρ που δεν χορεύουν. Όταν ανακοινώνεται μια μεγαλειώδης πορεία, πρέπει κανείς να βρει έναν σύντροφο και να παραταχθεί με άλλους. Κάποιοι μπορεί να έρθουν με ένα ραντεβού, άλλοι με έναν σύντροφο και αν έχουν έρθει μόνοι, θα πάνε να ζητήσουν ένα είναι μόνος.

Μια μεγαλειώδης πορεία πραγματοποιείται συνήθως μετά από μια γαμήλια τελετή. Γίνεται από ζευγάρια με επικεφαλής τα ζευγάρια του γάμου. Ενώ οργανώνετε μια γαμήλια πορεία, είναι συνετό να διδάξετε στα ζευγάρια τις φιγούρες που σχεδιάζεται να χρησιμοποιήσουν. Τα συνωμοτικά ζευγάρια θα πρέπει είτε να τοποθετηθούν ακριβώς πίσω από το γαμήλιο ζευγάρι είτε στη μέση ή στο τέλος της γραμμής. Αν κάποιος κάθεται χωρίς ζευγάρι, μπορεί να κατευθύνει την κίνηση. Η μεγάλη πορεία είναι ένα παραδοσιακό πράγμα, που οδηγεί σε επίσημο χορό. Όλα τα ζευγάρια παρατάσσονται και έρχονται γύρω από την αίθουσα με διάφορες φιγούρες.

Κατά τη διάρκεια της μεγάλης πορείας, η υπηρέτρια της νύφης, οι άντρες του γαμπρού και οποιοσδήποτε παρευρίσκεται στη μεγαλειώδη πορεία πρέπει να φέρει κάποιο πράγμα ή να φορέσει ένα φόρεμα που αντιπροσωπεύει τα πράγματα ή τα ενδιαφέροντα της νύφης και του γαμπρού. Για παράδειγμα, εάν η νύφη είναι νοσοκόμα, οι γυναίκες που παρευρίσκονται στη μεγάλη πορεία μπορούν να φορέσουν ένα λευκό φόρεμα και να κρεμάσουν ένα στηθοσκόπιο στο λαιμό και οι άντρες να φορέσουν τρίβει. Αυτό το φόρεμα μπορεί να φορεθεί πάνω από το φόρεμα ή τα σμόκιν τους.

Οι άντρες συνήθως φορούν φουστανέλα στη μεγάλη πορεία και δεν είναι απαραίτητο να έχουν. Σε μια επίσημη μεγάλη πορεία, οι άνδρες μπορούν να φορέσουν ένα κοστούμι και γραβάτα που θα ήταν κατάλληλα για την εκδήλωση. Για μια ημι-επίσημη μεγάλη πορεία, ένα ωραίο παντελόνι και πουκάμισο θα μπορούσε να είναι πολύ κατάλληλο ντύσιμο. Αν δεν έχετε φορέσει ποτέ φουστανέλα ή κοστούμι, τότε αυτή είναι η τέλεια στιγμή για να δανειστείτε και να δοκιμάσετε.

Στη Σκωτία, οι κυρίες σε μια μεγαλειώδη πορεία έχουν τη χρυσή ευκαιρία να φορέσουν το φόρεμα και τις νυφικές καμαριέρες που διαφορετικά δεν θα φορεθούν ξανά.

Το Grand March είναι η ώρα να φορέσετε αυτά τα φορέματα μερικές φορές. Εάν δεν έχετε φόρεμα, τότε μια ελκυστική φούστα και τοπ φόρεμα σίγουρα θα είναι εντάξει για την πορεία. Όποιο κι αν είναι το στυλ φορέματος που φοράτε σε μια μεγάλη πορεία, φροντίστε να μην φοράτε στενή φούστα ή φόρεμα που δεν θα σας κάνει να κινείτε ελεύθερα τα πόδια σας για να χορέψετε.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.