Τελετή Ενότητας Γάμου

Γιορτάστε την ένωσή σας με μια τελετή γαμήλιας ενότητας, γιατί θα είναι ο κατάλληλος τρόπος για να συμπεριλάβετε και να καλωσορίσετε τα παιδιά στη νέα οικογένεια που σχηματίζεται. Τονίζει τη σημασία του παιδιού και τη συνεργασία του στην ενότητα μιας νέας οικογένειας.

Υπάρχουν 3 εκδοχές για τον εορτασμό της γαμήλιας τελετής ενότητας, η πρώτη ονομάζεται τελετή ενότητας των τριαντάφυλλων, η δεύτερη είναι η τελετή ενότητας των κεριών και η τρίτη είναι η τελετή ενότητας της άμμου.

Σε μια τελετή ενότητας κεριών, τόσο η νύφη όσο και ο γαμπρός θα ανάψουν 3 κεριά που συμβολίζουν τον δεσμό που μοιράζονται μια σύζυγος και ένας σύζυγος. Η νύφη ακολουθούμενη από τον γαμπρό ανάβει η μία τα κεριά της άλλης. Στη συνέχεια το ζευγάρι θα ανάψει μαζί το τρίτο κερί, που συμβολίζει την αιώνια ενότητά τους

Μια τέτοια τελετή μπορεί να προγραμματιστεί σε οποιοδήποτε εσωτερικό χώρο της επιλογής σας (το αεράκι δεν θα συνεργαστεί με τις τελετές ενότητας κεριών, επομένως θα πρέπει να προγραμματιστούν σε εσωτερικούς χώρους).

Στην τελετή ενότητας των τριαντάφυλλων, ένα τριαντάφυλλο που συμβολίζει την αγάπη δίνεται από τη νύφη στον γαμπρό και από τον γαμπρό στη νύφη του. Αυτή η τελετή τοποθετείται στο τέλος μιας γαμήλιας τελετής συνήθως, αφού το ζευγάρι ανακηρύσσεται ως σύζυγος. Η Τελετή Ενότητας Τριαντάφυλλου δίνει μια ιδιαίτερη ταυτότητα στον νέο και πιο τιμημένο σύζυγο και σύζυγο.

Ένα μόνο τριαντάφυλλο χαρίζεται πάντα για να μεταφέρει πολλά πράγματα όπως «Σ’ αγαπώ», «Συγγνώμη» ή «Είσαι η αγάπη μου» κ.λπ. Εάν υπάρχουν παιδιά που θα συμπεριληφθούν στη νέα οικογένεια, μπορεί να να τους χαρίσει ένα τριαντάφυλλο και ένα φιλί από το νιόπαντρο ζευγάρι. Αυτό στέλνει ένα μήνυμα στα παιδιά ότι η ένωσή τους θα δέσει όλη τη νέα οικογένεια με αγάπη. Αυτή η τελετή μπορεί να προγραμματιστεί σε εσωτερικούς ή εξωτερικούς χώρους.

Σε μια τελετή ενότητας της άμμου, η άμμος χρησιμοποιείται για να συμβολίσει την ενότητα της νύφης και του γαμπρού. Δύο φιαλίδια άμμου αφαιρούνται κάτω από τα πόδια του παντρεμένου ζευγαριού (αν η τελετή γίνει σε παραλία). Μετά την ανταλλαγή των δαχτυλιδιών, η νύφη και ο γαμπρός έρχονται μαζί και ρίχνουν άμμο από ξεχωριστά φιαλίδια σε ένα φιαλίδιο ενότητας, αντανακλώντας ότι δεν είναι πλέον ξεχωριστά άτομα αλλά σκέφτονται και συμπεριφέρονται ως ένα. Το μονό φιαλίδιο συνήθως φυλάσσεται ως αναμνηστικό γάμου από το νιόπαντρο ζευγάρι.

Τα παιδιά μπορούν επίσης να συμπεριληφθούν σε αυτήν την τελετή ενότητας της άμμου και τα παιδιά αναγκάζονται να συλλέγουν άμμο από τη νύφη και τον γαμπρό και να προσθέτουν στο φιαλίδιο της ενότητας. Ωστόσο, επιτρέπεται στα παιδιά να το κάνουν αυτό, αφού ο λειτουργός ζητά από τα παιδιά να προσφέρουν υποστήριξη και αγάπη στη νεοσύστατη οικογένεια.

Επομένως, βεβαιωθείτε ότι η γαμήλια τελετή σας ακολουθείται από μια τελετή ενότητας και δεν θα υπάρχει συζήτηση ότι ένας γάμος θα ήταν ατελής με τελετή ενότητας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.