Τα οφέλη από τα γάντια πλεξίματος για μωρά

Σας αρέσει να πλέκετε γάντια για μωρά;

Πλέκω δεκαετίες και το απόλυτο αγαπημένο μου είναι το πλέξιμο γάντια για μωρά και παιδιά.

Θεωρώ ότι το πλέξιμο είναι μια εξαιρετικά χαλαρωτική δραστηριότητα που μπορώ να κάνω στο σπίτι ή σχεδόν οπουδήποτε. Στην πραγματικότητα ξεκίνησα την πρακτική μου στο πλεκτό ως χόμπι για να δώσω στον εαυτό μου την ευκαιρία να ασκήσω τη δημιουργικότητά μου. Κατά κάποιο τρόπο έγινε επιχείρηση και τώρα διατηρώ μια μπουτίκ όπου πουλάω πολλά πλεκτά ρούχα για μωρά. (ευτυχώς μου αρέσει πολύ να πλέκω γάντια για μωρά!)

Το πλέξιμο είναι ένα πολύ θεραπευτικό χόμπι γιατί σου δίνει χρόνο να είσαι παρών στη στιγμή με τον εαυτό σου. Η συνεχιζόμενη σωματική δράση σας βάζει σε κατάσταση έκστασης και σας επιτρέπει να χαλαρώσετε πλήρως και να εστιάσετε όλη την προσοχή, την εστίαση και την ενέργειά σας σε αυτό που κάνετε. Μοιάζει πολύ με το διαλογισμό!

Γάντια πλεξίματος, το πλέξιμο τεμαχίων σάλι, η χρήση μοτίβων πλεκτών γιλέκων ή το λογισμικό πλεξίματος είναι όλοι υπέροχοι τρόποι για να χαλαρώσετε μέσα σας και να περάσετε χρόνο με τον εαυτό σας… αυτό που σχεδόν ποτέ δεν κάνουμε!

Το χόμπι του πλεξίματος υπάρχει εδώ και αιώνες και δεν είναι περίεργο που είναι εδώ για να μείνει. Έχει μεγάλα οφέλη για το μυαλό, το σώμα, ακόμα και την τσέπη! Ξεπερνάει και τις γενιές. Οποιοσδήποτε μπορεί να πλέκει. Παιδιά από 6 έως 7 ετών έως γιαγιάδες στα 90 τους είναι γνωστό ότι φτιάχνουν υπέροχα πλεκτά ρούχα, παντόφλες, σάλια, μποτάκια, καπέλα, κασκόλ και πολλά άλλα. Είναι ένα υπέροχο χόμπι γιατί όχι μόνο σας χαλαρώνει αλλά σας επιτρέπει επίσης να γίνετε όσο δημιουργικοί θέλετε. Σας ωθεί και σας εμπνέει να αφήσετε τη φαντασία σας να κυλήσει και να τρέξουν ελεύθεροι οι δημιουργικοί σας χυμοί.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.