Τα αρκουδάκια εμφανίζονται σε όλα τα είδη προϊόντων και συλλεκτικών προϊόντων – θα μπορούσατε να γεμίσετε το σπίτι σας με αυτά

Τα αρκουδάκια εμφανίζονται σε όλα τα είδη προϊόντων, από ταπετσαρίες μέχρι παντόφλες. Μπορείτε να διακοσμήσετε ολόκληρο το σπίτι σας με αρκούδες, να φορέσετε παντόφλες για αρκουδάκι και να κοιμηθείτε με σεντόνια για αρκουδάκι. Μπορείτε να αγοράσετε σοκολατένια λούτρινα, δημητριακά που προωθούνται με αρκουδάκια και αρκούδες έχουν εμφανιστεί ακόμη και σε ορισμένα προϊόντα πλυντηρίου! Αλλά αυτό δεν είναι μόνο μια σύγχρονη τρέλα. Η πορσελάνη με διακόσμηση αρκουδάκι εμφανίστηκε σχεδόν ήδη από τις ίδιες τις πρώτες αρκούδες. Τα πρώτα παραδείγματα εκτιμώνται ιδιαίτερα από τους συλλέκτες, καθώς η εύθραυστη φύση των υλικών τους σημαίνει ότι λίγα έχουν επιβιώσει σε καλή κατάσταση και τα πλήρη σύνολα είναι πολύ σπάνια. Ορισμένοι σύγχρονοι κατασκευαστές αρκούδων περιορισμένης έκδοσης προσφέρουν επίσης αξεσουάρ σε μέγεθος αρκούδας για τις ειδικές αρκούδες τους. Και φυσικά, όλοι είμαστε εξοικειωμένοι με τις εικόνες του Pooh Bear και του Paddington που χρησιμοποιούνται σε μια ολόκληρη σειρά αντικειμένων.

Διάφορα άλλα υλικά έχουν διαμορφωθεί σε σχήματα αρκούδας τον τελευταίο περίπου αιώνα. Τα ξύλινα σκαλίσματα των αρκούδων των αρχών του 20ου αιώνα – που συχνά αποκαλούνται αρκούδες του Μέλανα Δρυμού – από την περιοχή της Νότιας Γερμανίας όπου κατασκευάστηκαν, είναι πολύ δημοφιλή στους συλλέκτες. Μερικά προορίζονταν καθαρά για χρήση ως στολίδια, αλλά άλλα μετατράπηκαν σε χρήσιμα αντικείμενα, που κυμαίνονταν σε μεγέθη από μαξιλάρια έως βάσεις για παλτό.

Τα ασημένια αρκουδάκια χρησιμοποιήθηκαν κάποτε για να στολίσουν δώρα βάπτισης, όπως δαχτυλίδια οδοντοφυΐας ή κουδουνίστρες, και οι αρκούδες εμφανίζονται επίσης σε ασημένια κουτάλια και κύπελλα αυγών, επίσης δημοφιλή δώρα βάπτισης. Τα πρώτα παραδείγματα και πάλι είναι ιδιαίτερα περιζήτητα και το σύστημα σήμανσης σημαίνει ότι μπορούν να χρονολογηθούν με ακρίβεια.

Καρτ ποστάλ με αρκούδες υπήρχαν επίσης σχεδόν όσο και το ίδιο το αρκουδάκι και έχουν δημοσιευτεί ένας τεράστιος αριθμός. Κάποτε θα μπορούσαν να αποκτηθούν εξαιρετικά φθηνά, αλλά οι τιμές έχουν εκτιναχθεί στα ύψη τα τελευταία χρόνια. Ευτυχώς για τους λάτρεις της αρκούδας παντού, μεγαλύτερος αριθμός νέων καρτών συνεχίζει να εμφανίζεται σε συλλεκτικές τιμές, πιο πρόσφατη από την DevonBear Designs, η οποία προσφέρει μια ολόκληρη σειρά από bearish εικόνες. Προσφέρουμε επίσης αρκούδες σε ηλεκτρονικές κάρτες, αν θέλετε να στείλετε σε άλλους λάτρεις της αρκούδας μερικές υπέροχες αγγλικές εικόνες αρκούδας, εντελώς δωρεάν!

Οι παλιές διαφημίσεις και οι συσκευασίες – εφήμερα – είναι επίσης πολύ συλλεκτικά, και ακόμη και μοντέρνα αντικείμενα μπορούν να ομαδοποιηθούν πολύ αποτελεσματικά για να δημιουργήσουν ένα σημείο συζήτησης. Σκεφτείτε τους Rupert Bear and Sooty, Paddington και Pooh για να αναφέρουμε μόνο μερικά. Άλλα συλλεκτικά αντικείμενα με θέμα την αρκούδα περιλαμβάνουν διακοσμημένες θήκες για καραμέλα ή μπισκότα και τους μεταλλικούς κάδους που πολλοί θα θυμούνται από τις παραθαλάσσιες διακοπές περασμένων ημερών.

Κάθε φορά που εμφανίζονται αρκούδες σε αντικείμενα, μπορείτε να είστε σίγουροι ότι κάποιος κάπου θα έχει ξεκινήσει μια συλλογή. Αλλά για τους πραγματικούς λάτρεις της αρκούδας, το μόνο πρόβλημα είναι να αποφασίσουν από πού να ξεκινήσουν – και επίσης πότε να σταματήσουν!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.