Σύντομη κριτική UGG Boots Vs Just Sheepskin

Πολλοί άνθρωποι δυσκολεύονται να αποφασίσουν μεταξύ μπότες UGG και μπότες Just Sheepskin. Μοιάζουν πολύ στην κατασκευή και την εμφάνιση, αλλά υπάρχουν δύο οριστικές διαφορές που έχω εντοπίσει μεταξύ των δύο μάρκες μπότες από δέρμα προβάτου.

Οι μπότες από δέρμα προβάτου φαίνεται να έχουν πιο παχιά επένδυση στο εσωτερικό της μπότας από τις αντίστοιχές τους, οπότε ίσως είναι λίγο πιο άνετες στη χρήση και μπορεί να κρατήσουν τα πόδια σας λίγο πιο ζεστά τον κρύο χειμώνα. Είναι επίσης περίπου £ 80 φθηνότερα γενικά για να τα αγοράσετε από καταστήματα της High Street και μπορείτε να βρείτε πραγματικές ευκαιρίες στο διαδίκτυο από ένα κατάστημα λιανικής ηλεκτρονικού εμπορίου.

Οι μπότες UGG έχουν γίνει πολύ δημοφιλείς τα τελευταία χρόνια και είναι μια μάρκα γυναικείων υποδημάτων με μεγάλη ζήτηση και έχουν γίνει βασικό στοιχείο πολλών γυναικείων ντουλαπιών, αλλά αν δεν σας απασχολεί η μάρκα ή η ετικέτα που έχουν τα υποδήματά σας, τότε δεν πρέπει να είναι Αποφασιστικός παράγοντας για να αποφασίσετε ποια μάρκα μπότας θα επιλέξετε να αγοράσετε.

Τα UGG έχουν γίνει μια τεράστια μάρκα τα τελευταία χρόνια, αλλά οι δύο διαφορετικές μπότες ουσιαστικά μοιάζουν πολύ, ακόμα κι αν αυτό είναι μια αντίφαση. Οι άνθρωποι που έχουν ένα γνήσιο ζευγάρι μπότες UGG μαρτυρούν πάντα πόσο άνετες είναι να φορούν οι μπότες και η εταιρεία έχει επωφεληθεί από υψηλού προφίλ επιδοκιμασίες διασημοτήτων, η Pamela Anderson σπάνια συλλαμβάνεται από τους παπαράτσι που δεν φοράει ένα ζευγάρι μπότες UGG. Ωστόσο, έχω διαβάσει επίσης πολλές κριτικές που αναφέρουν πόσο άνετες είναι οι μπότες Just Sheepskin σε σύγκριση με τις μπότες UGG.

Μια σημείωση προσοχής, ωστόσο, εάν σκοπεύετε να αγοράσετε ένα ζευγάρι από αυτές τις δημοφιλείς μπότες στο διαδίκτυο, η αυξανόμενη ζήτηση για τις μπότες έχει οδηγήσει σε πολλούς ιστότοπους που πωλούν υποπρότυπα, απομιμήσεις και ψεύτικες μπότες UGG για να εξαργυρώσουν τη ζήτηση των καταναλωτών.

Εάν θέλετε απλώς ένα ζευγάρι άνετες και ζεστές μπότες από δέρμα προβάτου, μάρκας ή χωρίς μάρκα, και πιστεύετε ότι 170 £ είναι πολλά χρήματα για ένα ζευγάρι μπότες, είναι πιθανώς καλύτερο να εξετάσετε άλλες επιλογές, όπως Just Sheepskin έναντι των μπότες UGG Australia .

Ένα άλλο σημείο που πρέπει να λάβετε υπόψη είναι το γεγονός ότι το UGG, το εμπορικό σήμα, ακόμη και το εμπορικό σήμα UGG Australia, κατασκευάζονται όλα στην Κίνα. Η Deckers Outdoor Corporation κατέχει τα ευρωπαϊκά και αμερικανικά εμπορικά σήματα και χρησιμοποιούν την Κίνα ως βάση για την κατασκευή όλων των προϊόντων τους. UGG, το εμπορικό σήμα δεν μπορεί πλέον να χρησιμοποιηθεί ούτε καν στην Αυστραλία, αν και υπάρχουν πολλές μπότες σε παρόμοιο στυλ που δεν φέρουν την επωνυμία UGG, γι’ αυτό απλά να είστε προσεκτικοί και να εξετάσετε τις εναλλακτικές λύσεις όπως το Just Sheepskin που είναι εξίσου καλής κατασκευής με το Οι γνήσιες μπότες UGG είναι και είναι πιθανώς μια πιο λογική εναλλακτική σε αυτούς τους δύσκολους οικονομικούς καιρούς.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.