Συμβουλές για το πώς να καθαρίσετε τις λευκές Havaianas

Όσον αφορά τον καθαρισμό, είναι συνήθως δύσκολο να βρείτε αυτό που λειτουργεί καλύτερα για εσάς. Είναι σημαντικό να βεβαιωθείτε ότι τα παπούτσια που φοράτε είναι καθαρά, ώστε να μην δίνεται μεγάλη προσοχή στο ότι φαίνεστε καλά στα ρούχα που φοράτε και ωστόσο τα παπούτσια είναι όσο πιο βρώμικα μπορεί να γίνουν. Ο καθαρισμός των λευκών havaianas δεν είναι επίσης εύκολη υπόθεση. Υπάρχουν κάποιες μέθοδοι που λειτουργούν και υπάρχουν αυτές που δεν λειτουργούν. Ακολουθούν μερικές μέθοδοι που μπορεί κανείς να δοκιμάσει για να διασφαλίσει ότι οι σαγιονάρες τους είναι τόσο καθαρές όσο καινούριες.

Το πρώτο είναι το εύκολο βήμα χρήσης του πλυντηρίου. Μπορείτε να βάλετε τα havaianas στο μηχάνημα και να ορίσετε την ώρα που χρειάζεστε για να καθαριστούν και μετά να τα αφαιρέσετε και να τα κρεμάσετε για να στεγνώσουν στον ήλιο. Κάποιος μπορεί επίσης να τα καθαρίσει χειροκίνητα παίρνοντας λίγο νερό και σαπούνι σε έναν κουβά και προσθέτοντας λίγο χλωρίνη για να διασφαλίσει ότι θα αφαιρέσουν τυχόν λεκέδες που μπορεί να έχουν. Ωστόσο, είναι σημαντικό να βεβαιωθείτε ότι δεν τα μουλιάζετε στη χλωρίνη γιατί η χλωρίνη θα καταβροχθίσει το λάστιχο και αυτό μπορεί να προκαλέσει την απώλεια του σχήματος των σαγιονάρες σας.

Μια άλλη μέθοδος είναι η χρήση μιας παλιάς οδοντόβουρτσας και ενός απορρυπαντικού που καθαρίζει καλά. Η οδοντόβουρτσα χρησιμοποιείται συνήθως για το τρίψιμο των μικρών μπαλωμάτων που βρίσκονται στις λευκές χαβαϊάνα, ώστε να γίνουν αστραφτερές. Αυτή είναι μια μέθοδος που λειτουργεί καλά όταν πρόκειται για τον καθαρισμό των παπουτσιών. Αυτό επιτρέπει στα παπούτσια σας να διατηρούν την πρωτοτυπία τους και κάποιος μπορεί να πιστεύει ότι είναι καινούργια κάθε φορά που τα φοράτε. Αυτό επιτρέπει επίσης στα παπούτσια να είναι ανθεκτικά και να μην φθείρονται πιο γρήγορα. Αυτό είναι καλό λόγω του γεγονότος ότι κάποιος δεν χρειάζεται να συνεχίσει να ξοδεύει για την αγορά νέων κάθε τόσο.

Η άλλη καλή μέθοδος είναι η χρήση άμμου παραλίας και αλμυρού νερού. Αυτή είναι μια μέθοδος που δεν την γνωρίζουν όλοι αλλά κάνει θαύματα. Όταν τρίψετε τις λευκές havaianas με την άμμο της παραλίας και τις ξεπλύνετε με αλμυρό νερό, θα δείτε μεγάλη διαφορά στα παπούτσια και θα φαίνονται σαν να είναι καινούργια. Αυτός είναι ο κύριος λόγος που αυτά τα παπούτσια προορίζονται για την παραλία, ειδικά κατά τις ζεστές περιόδους του καλοκαιριού, όταν όλοι πηγαίνουν στην παραλία για να διασκεδάσουν.

Το λευκό είναι συνήθως ένα υπέροχο χρώμα για να το βάλεις αφού ταιριάζει με όλα και σε κάνει επίσης να δείχνεις μοντέρνος και καλός. Μπορεί να είναι δύσκολο να διασφαλίσετε ότι θα διατηρήσουν το αρχικό τους λευκό, ειδικά αν δεν ξέρετε πώς να τα καθαρίσετε.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.