Σανδάλια Rainbow – Hemp Vs Leather

Για όσους αναζητούν εκδόσεις Rainbow Sandals Hemp ή Leather, μπορεί να είναι χρήσιμο να έχουν μερικές πληροφορίες σχετικά με τις δυνατότητες καθενός από αυτά τα στυλ, ώστε να κάνουν τη σωστή επιλογή αγορών. Εδώ είναι μερικές από τις διαφορές και τις ομοιότητες και των δύο:

Σχετικά με τα σανδάλια Rainbow σε στυλ κάνναβης:

  • Είναι κατασκευασμένα από φυσικές ίνες κάνναβης
  • Υπάρχει μια επιλογή από μερικές γήινες αποχρώσεις – Φυσικό, Καφέ και Μαύρο
  • Διατίθενται σε ένα διασκεδαστικό “Fish Strap” – με ένα ψάρι τυπωμένο κατά μήκος της κορυφής του ιμάντα (cool look!)

Σχετικά με τα δερμάτινα σανδάλια Rainbow:

  • Είναι κατασκευασμένα με δέρμα εξαιρετικής ποιότητας
  • Μπορούν να βρεθούν σε μια μεγάλη ποικιλία χρωμάτων – μερικές όμορφες πλούσιες αποχρώσεις

Τι πρέπει να γνωρίζετε και για τα δύο στυλ – τι κοινό έχουν και τα στυλ κάνναβης και δέρματος:

Τόσο το δέρμα όσο και το στυλ κάνναβης είναι τριπλά κολλημένα για εκπληκτικό επίπεδο αντοχής – στην πραγματικότητα συνοδεύονται από εγγύηση “ζωής της σόλας”, απλά δεν θα καταρρεύσουν. Μερικά χαρακτηριστικά που προσθέτουν στο επίπεδο άνεσής τους περιλαμβάνουν ένα στήριγμα καμάρας καθώς και μια σόλα που ταιριάζει στο πόδι, που τα καθιστά αρκετά άνετα για να φορεθούν σχεδόν για οποιονδήποτε και μπορούν να βρεθούν σε μονή ή διπλή στρώση. Για τους σέρφερ, αυτές οι σαγιονάρες είναι δημοφιλείς λόγω του γεγονότος ότι έχουν αντιολισθητική σόλα – είναι πολύ βολικές αν αντέχουν τα κύματα!

Ανεξάρτητα από το αν επιλέγετε στυλ δέρματος ή κάνναβης – θα πρέπει να γνωρίζετε ότι αυτά τα σανδάλια είναι πολύ δημοφιλή στο πλήθος της παραλίας για έναν εξαιρετικό λόγο: είναι απλώς οι καλύτερες σαγιονάρες για άνεση και ανθεκτικότητα. Και – είναι επίσης πολύ στυλ!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.