Σανδάλια FitFlops – Τα χαρακτηριστικά και τα πλεονεκτήματα

Τα FitFlops είναι το πιο δημοφιλές σανδάλι στον κόσμο όσον αφορά τον καινοτόμο σχεδιασμό και τα χαρακτηριστικά. Ο λόγος που είναι τόσο ελκυστικοί είναι ότι κάνουν καλό στο σώμα. Υπάρχουν πολλά διαφορετικά είδη σανδαλιών πεζοπορίας στην αγορά. Τόσες πολλές επιλογές σε διαφορετικά στυλ και χρώματα. Αλλά τα περισσότερα από αυτά είναι φρικτά όχι μόνο στα πόδια σας, αλλά σε ολόκληρο το σώμα σας. Τα περισσότερα σανδάλια σε κάνουν να περπατάς διαφορετικά από αυτό που ήθελε η φύση. Αλλά το σανδάλι “The FitFlop” είναι στην πραγματικότητα μια καλύτερη επιλογή για όσους θέλουν να αποκτήσουν μεγαλύτερη συνείδηση ​​της υγείας τους, συμπεριλαμβανομένης της απώλειας βάρους και της τόνωσης των μυών. Τα FitFlops έχουν πολλά χαρακτηριστικά και πλεονεκτήματα και αυτό το άρθρο θα αναφέρει λεπτομερώς αυτά τα σανδάλια και όλους τους λόγους για να τα δοκιμάσετε.

Η ανάπτυξη του FitFlop προέρχεται από έρευνα που έγινε από τον Δρ David Cook και τον Darren James στο κέντρο για την ανθρώπινη απόδοση στο LSBU. Τους δόθηκε το καθήκον να αναπτύξουν μια σαγιονάρα που αύξησε την απόδοση των μυών των κάτω ποδιών. Υπέθεσαν ότι η απάντηση βρισκόταν στην κατασκευή της σόλας. Έτσι ανέπτυξαν ένα σανδάλι με διαφορετικές πυκνότητες σόλας, δημιουργώντας μια ασταθή βάση με μια τεχνολογία που εκκρεμεί με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας που ονομάζεται microwobbleboard. Αυτό που συμβαίνει με αυτήν την τεχνολογία είναι ότι καθώς το πόδι κινείται στον κύκλο βάδισης, οι μύες του κάτω ποδιού χρησιμοποιούνται περισσότερο για να ανακτήσουν τη σταθερότητα.

Το πλεονέκτημα αυτής της αστάθειας και της μεγαλύτερης μυϊκής εμπλοκής είναι ότι βοηθά να τονώσετε και να κόψετε τα πόδια σας. Τα FitFlops είναι επίσης κατασκευασμένα για να απορροφούν τους κραδασμούς που βοηθούν στην ανακούφιση της καταπόνησης των αρθρώσεων. Άλλα οφέλη από αυτά τα σανδάλια περιλαμβάνουν την καύση περισσότερων θερμίδων, την τόνωση των μηρών, τη μείωση της κυτταρίτιδας και την ενθάρρυνση μιας καλύτερης στάσης.

Ένα άλλο πλεονέκτημα των FitFlops είναι η αποτελεσματικότητά τους. Αν δεν έχετε χρόνο να πάτε στο γυμναστήριο για να απαλλαγείτε από αυτά τα περιττά κιλά ή να τονώσετε τα πόδια σας, μπορείτε απλώς να ρίξετε ένα ζευγάρι από αυτές τις σαγιονάρες. Λειτουργεί ενώ περπατάτε, επομένως σκοτώνετε δύο πουλιά με μια πέτρα. Κάθε βήμα που κάνετε στο FitFlop βελτιώνει τη μυϊκή δύναμη, απορροφά τους κραδασμούς στα πόδια και τα γόνατά σας και θα κάψετε περισσότερες θερμίδες από το να περπατάτε μόνοι σας.

Όπως μπορείτε να δείτε, τα FitFlops έχουν πολλά χαρακτηριστικά και οφέλη για ολόκληρο το σώμα. Παρέλειψα να αναφέρω το καλύτερο χαρακτηριστικό είναι η τιμή τους. Τα έχω δει στο διαδίκτυο για μόλις σαράντα δολάρια. Σε σύγκριση με άλλους τύπους παπουτσιών γυμναστικής ή σανδάλια, αυτή είναι μια πολύ φθηνή επένδυση. Μπορείτε να τα αγοράσετε σε τοπικούς λιανοπωλητές όπως το Macy’s, ή μπορείτε να τα βρείτε στο διαδίκτυο σε πολλούς ιστότοπους.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.