Σακούλες για πάνες Graco και άλλα πράγματα που πρέπει να πάρετε στο νοσοκομείο όταν γεννάτε

Όταν ετοιμάζετε την τσάντα μητρότητας, θα πρέπει να έχετε κατά νου ότι δεν είναι μόνο για εσάς αλλά ακόμη και για το μωρό σας. Θα πρέπει να ξεκινήσετε να ετοιμάζετε τις βαλίτσες σας στις αρχές του ένατου μήνα για να μην υπάρχουν εντάσεις αργότερα. Αυτό το άρθρο ρίχνει φως στα είδη που πρέπει απαραίτητα να έχετε τη στιγμή της αναχώρησης για το νοσοκομείο.

Βρεφικά είδη: Αγοράστε μια τσάντα πάνας Graco. είναι ευρύχωρο και έχει πολλές τσέπες για την οργάνωση των αντικειμένων. Με αυτόν τον τρόπο μπορείτε να κρατήσετε τις πάνες στη μία τσέπη και τη βρεφική λοσιόν και το λάδι στην άλλη. Εκτός από την τσάντα για πάνες, πάρτε πάνες, που είναι εύχρηστες. Κρατήστε τα ρούχα του μωρού, το σκουφάκι, τη σαλιάρα, τις κάλτσες και άλλα αντικείμενα που θα χρειαστείτε.

Σερβιέτες θηλασμού ή σερβιέτες: Μην ξεχνάτε ποτέ να κρατάτε ένα ολόκληρο πακέτο της μάρκας που συνήθως νιώθατε άνετα να χρησιμοποιείτε πριν από την εγκυμοσύνη.

Σουτιέν θηλασμού: Ως νέα μητέρα, είναι απαραίτητο να το βάλετε στην τσάντα μητρότητας σας. Τα σουτιέν θηλασμού σάς βοηθούν να θηλάζετε εύκολα τα νεογέννητά σας, καθώς έχουν ένα πτερύγιο στο μπροστινό μέρος που μπορεί να αφαιρεθεί για να εκτεθούν οι θηλές για το θηλασμό.

Παντόφλες: Οι γιατροί θέλουν οι ασθενείς να κινητοποιούνται μετά από λίγες ώρες τοκετού, επομένως οι παντόφλες θα σας βοηθήσουν να κάνετε μια εύκολη βόλτα στο δωμάτιο του νοσοκομείου σας.

Κάμερα: Μην ξεχνάτε ποτέ να βάζετε την κάμερα μέσα στην τσάντα σας. Την πρώτη φορά που θα πάρετε το μωρό σας στην αγκαλιά σας και θα το ταΐσετε με αγάπη, σίγουρα αξίζει να αιχμαλωτίσετε.

Ημερολόγιο τηλεφώνου: Θα θέλατε να καλέσετε όλους όσοι ανυπομονούσαν για τον ερχομό του μωρού σας.

Μαξιλάρι: Το άνετο μαξιλάρι σας δεν μπορεί να ταιριάζει με τα μαξιλάρια που σας παρέχουν στο νοσοκομείο, επομένως κρατήστε ένα σίγουρα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.