Ρομαντικά πράγματα που πρέπει να κάνετε για τη γυναίκα σας την Ημέρα της Μητέρας

Ρομαντισμός, αγάπη, εκτίμηση, λατρεία και γιορτή της μητέρας. Όλα αυτά πάνε χέρι-χέρι για τη μητέρα των παιδιών σου και τη γυναίκα που σε γέννησε.

Αλλά για τη γυναίκα σου, θέλεις πραγματικά να κάνεις κάτι που δεν θα ξεχάσει ποτέ. Δοκιμάστε να τη βγάλετε για ένα δείπνο με κεριά και χορό, μια ρομαντική βόλτα, ένα πικνίκ αν το επιτρέπει ο καιρός ή ένα ρομαντικό αφρόλουτρο με κεριά.

Τα αφρόλουτρα είναι πάντα αγαπημένα, γιατί ποτέ δεν φαίνεται να έχουμε αρκετό χρόνο για να επιβραδύνουμε και να χαλαρώσουμε. Στήστε λοιπόν μερικά αρωματικά κεριά από το αγαπημένο της άρωμα, βρείτε την αγαπημένη της αργή μουσική, απαλές ζεστές πετσέτες, ένα ωραίο σφουγγάρι λούφα, το είδος που είναι από τη θάλασσα, μερικά θαλασσινά άλατα και φυσικά τις φυσαλίδες.

Βεβαιωθείτε ότι τα παιδιά είναι σε ένα σπίτι φίλων ή μελών της οικογένειας για το βράδυ. Απλώστε πεντάλ λουλουδιών στο πάτωμα σαν χαλί, στην πορεία, βάλτε μικρές σημειώσεις αγάπης δίπλα σε μια καθαρή ρόμπα, ένα μπουκάλι από το αγαπημένο της κρασί, ένα μονό τριαντάφυλλο, μερικές άνετες παντόφλες και ούτω καθεξής, οδηγώντας την εκεί που θέλετε. θέλει να είναι.

Δίνοντάς της στοργικές οδηγίες για το τι να κάνει στη συνέχεια, υπενθυμίζοντάς της πάντα πόσο πολύ την αγαπάτε. Οδηγήστε την απαλά, σαγηνευτικά στο επόμενο βήμα μέχρι να χαλαρώσει στη μπανιέρα. Ήσυχα και αισθησιακά, πλησιάστε την και αρχίστε να την πλένετε με το σφουγγάρι, κοιτώντας τα στοργικά μάτια της, χαμογελώντας την, γοητεύοντάς την σε δεκτικότητα. Ταΐζοντας τα φρούτα της, χαϊδεύοντας κάθε εκατοστό με ένα τρυφερό άγγιγμα. Απαλά, ξεπλένοντας τις ανησυχίες και τις ανησυχίες της ημέρας.

Μέχρι να τελειώσετε, θα έχετε μια ζεστή, στοργική, όμορφη, λατρεμένη σύζυγο που πιθανότατα θα σας ακολουθεί οπουδήποτε. Πηγαίνετε την στην κρεβατοκάμαρα, ξαπλώστε την και κάντε της το επόμενο βήμα που είναι ένα μασάζ με ζεστά αρωματικά έλαια, τελειώνοντας αυτό που δεν πήρε το αφρόλουτρο. Τώρα θυμηθείτε ότι μπορεί να κοιμηθεί, αλλά μην ανησυχείτε για αυτό, όλα είναι για εκείνη. Θα το θυμάται αυτό και θα σας επιστρέψει πλήρως με τόκο.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.