Προσοχή στα 5 Θανατηφόρα D

Εφεσίους 4:27 Μη δίνετε στον διάβολο βάση.

Οι θύελλες της ζωής κυλούν, απειλώντας να σας κατακλύσουν!

Η απογοήτευση μετά την απογοήτευση οδηγεί σε αποθάρρυνση και κατάθλιψη!

Το Πόδι

Ακούγεται γνώριμο αυτό; Έχετε βρεθεί ποτέ σε ένα πάρτι οίκτου, αναρωτιέστε γιατί ο Θεός ήταν κακός μαζί σας; Ίσως αναρωτηθήκατε ακόμη και αν ο Θεός ήταν αληθινός; Και αν ο Θεός είναι αληθινός και αν υποτίθεται ότι με αγαπάει, τότε δεν θέλω να έχω καμία σχέση με αυτόν τον Θεό. Η «αγάπη» του Θεού πονάει πάρα πολύ! Έχω συμμετάσχει σε αυτό το κρίμα πάρτι πολλές φορές, και είναι γνωστό ότι εξελίσσομαι σε ένα πλήρες θυμικό θυμό. Γιατί καταλήγουμε σε αυτό το λάκκο φόβου, απογοήτευσης και απογοήτευσης; Δώσαμε βάση στον διάβολο, και γλιστρήσαμε στην πλαγιά του θανατηφόρου D!

Καταρχάς, τι είναι το στήριγμα; Σύμφωνα με το λεξικό, ένα στήριγμα είναι μια ασφαλής θέση από την οποία μπορεί να σημειωθεί περαιτέρω πρόοδος. Ο διάβολος θέλει να εγκατασταθεί στη διαδικασία σκέψης μας για να σκοτώσει, να κλέψει και να καταστρέψει το μέλλον μας. Είναι ο πατέρας του ψέματος και όταν είμαστε δίπλα του – πιστεύουμε πράγματα αντίθετα με την αλήθεια στον λόγο του Θεού – εκτελούμε το σχέδιο του διαβόλου. Δεν ξέρω για εσένα, αλλά αυτό με χτύπησε τον άνεμο! Εάν δεν απομακρύνουμε τον Σατανά από την ασφαλή θέση μέσα στο μυαλό μας, θα πραγματοποιήσουμε το σχέδιό του. Ποιο είναι το σχέδιό του στη ζωή των Χριστιανών; Να σκοτώσει, να κλέψει και να καταστρέψει το μέλλον μας! Καθιστούμε τον εαυτό μας ανίσχυρο, γιατί δεν εμπιστευόμαστε τον Λόγο του Θεού!

5 Θανατηφόρα D

Οι απογοητεύσεις είναι μέρος της ζωής. μέρος αυτού του αμαρτωλού κόσμου. Το ότι είμαστε παιδί του Θεού δεν σημαίνει ότι θα ζήσουμε μια τέλεια, ανώδυνη ζωή! Θα έχουμε πρόβλημα, αλλά επειδή έχουμε τον Ιησού Χριστό ως σωτήρα μας, θα πρέπει να ανταποκριθούμε διαφορετικά σε αυτά τα προβλήματα!

Αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να γνωρίζουμε τα σχέδια των διαβόλων. Ο Θεός χρησιμοποιεί τις απογοητεύσεις ως ραντεβού Του (αυτό είναι για ένα άλλο άρθρο) όπου ο Σατανάς χρησιμοποιεί απογοητεύσεις για να μας σπρώξει κάτω από μια πλαγιά των θανατηφόρων D’s.

Απογοήτευση

Αποθάρρυνε

Κατάθλιψη

Κατήφεια

Απελπισία

Για όσους από εσάς βρίσκετε τον εαυτό σας αποθαρρυμένο, καταθλιπτικό ή ακόμα και στα χέρια της απόγνωσης, υπάρχει ελπίδα και βρίσκεται στον λόγο του Θεού. Ξέρεις ποιο είναι τελικά το θέλημα του Θεού για τη ζωή σου; Να Τον ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ, να Τον εμπιστευτείτε και να Τον υπακούσετε! Οι απογοητεύσεις στη ζωή σου δίνουν την ευκαιρία να τα εξασκήσεις όλα αυτά και να αναπτυχθείς στη σχέση σου μαζί Του.

Ο Θεός σε αγαπά!

Ο Θεός είναι για σένα!

Θέλει το καλύτερο για σένα!

Έχει ένα σχέδιο για να σας ευημερήσει, όχι να σας βλάψει!

Οι υποσχέσεις του Θεού, η αλήθεια του Θεού

Πού βρίσκουμε όλες αυτές τις υποσχέσεις και όχι μόνο; Στα βιβλία με τη μεγαλύτερη επιτυχία που γράφτηκαν ποτέ – Η Βίβλος! Χρειάζεται να είμαστε στον λόγο Του ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ για να κρατάμε την αλήθεια στο μυαλό και την καρδιά μας!

Μην δίνεις βάση στον διάβολο, σημαίνει ΜΗΝ πιστεύεις τα ψέματά του! Αν αρχίσετε να πιστεύετε τα ψέματά του πάνω από την αλήθεια του Θεού, τότε μπορεί να διεισδύσει στην καρδιά και το μυαλό σας με ακόμα περισσότερα ψέματα και πολύ σύντομα θα μπορέσετε να βρεθείτε στα 5 Θανάσιμα D’s!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.