Ποια είναι τα κατάλληλα υποδήματα προπόνησης χορού Bollywood για εσάς;

Οι προπονήσεις χορού Bollywood γίνονται παραδοσιακά χωρίς να φοράτε παπούτσια. Ο χορός γίνεται κυρίως με γυμνά πόδια γιατί δεν περιορίζει τις κινήσεις των ποδιών και διευκολύνει την εκτέλεση των χορευτικών βημάτων. Ο χορός ξυπόλητος είναι επίσης πολύ ωφέλιμος για τα πόδια, καθώς σας επιτρέπει να δουλέψετε πραγματικά όλες τις αρθρώσεις και τους μυς στα πόδια και τους αστραγάλους. Ο χορός με οποιοδήποτε παπούτσια είναι συνήθως δύσκολος για πολλούς από εμάς και επομένως αν πιστεύετε ότι τα πόδια και οι αστραγάλοι σας δεν είναι αρκετά δυνατά, είναι καλύτερο να φορέσετε κάποιο είδος υποδήματος. Ιδιαίτερα καθώς υπάρχουν πολλές αναπηδήσεις και άλματα σε ορισμένες από τις ρουτίνες χορού του Bollywood, ο χορός χωρίς παπούτσια μπορεί να είναι πολύ τιμωρητικός για τις αρθρώσεις και τα γόνατά σας.

Προτεινόμενα υποδήματα γυμναστικής χορού Bollywood

Τα παπούτσια και τα υποδήματα που ταιριάζουν καλύτερα για προπονήσεις χορού Bollywood θα πρέπει να έχουν καλά αμορτισέρ και να προστατεύουν τα πόδια σας. Όταν εκτελείτε τα βήματα του καρδιοχορού και περιστρέφετε και γυαλίζετε, το σώμα σας θα υποστεί μεγάλο σοκ στα γόνατα και τους αστραγάλους, επομένως τα κατάλληλα παπούτσια και κάλτσες είναι απαραίτητα. Τα περισσότερα από τα μαθήματα προπόνησης χορού Bollywood θα σας επιτρέψουν να συμμετέχετε σε παπούτσια γυμναστικής και προπονητές, εφόσον χρησιμοποιούνται αποκλειστικά για προπόνηση γυμναστικής Bollywood. Τα παπούτσια πρέπει επίσης να έχουν σόλα χωρίς σήμανση, καθώς αυτό θα βοηθήσει στην αποφυγή ζημιών στις πίστες χορού της τάξης. Συνιστώνται χοντρές κάλτσες με τα υποδήματά σας, αλλά αποφύγετε να χορεύετε μόνο με κάλτσες στα ξύλινα πατώματα, καθώς αυτό μπορεί να προκαλέσει τραυματισμό λόγω ανεπιθύμητης ολίσθησης.

Γιατί τα παπούτσια χορού λειτουργούν για προπονήσεις Bollywood

Εάν έχετε πραγματικά κίνητρο και θέλετε να κάνετε συχνά προπονήσεις χορού Bollywood, πρέπει να σκεφτείτε σοβαρά να αγοράσετε παπούτσια χορού, παντόφλες μπαλέτου, παπούτσια τζαζ ή ακόμα και αθλητικά παπούτσια χορού νωρίτερα παρά αργότερα. Αυτό συμβαίνει γιατί τα παπούτσια γυμναστικής απλά δεν σας επιτρέπουν να κινείτε πολύ τα διάφορα μέρη των ποδιών σας. Τα παπούτσια χορού είναι αποκλειστικά σχεδιασμένα για να σας επιτρέπουν να κάνετε ελιγμούς στις αρθρώσεις στα δάχτυλα των ποδιών, των ποδιών και των αστραγάλων σας για βέλτιστο έλεγχο, ισορροπία και δύναμη κατά την εκτέλεση των κινήσεων προπόνησης χορού. Αυτό επιτρέπει το spinning και άλλες παραλλαγές χορού χωρίς υπερβολική ολίσθηση και παρέχει την τόσο απαραίτητη υποστήριξη και αντικραδασμική προστασία.

Οι προπονήσεις γυμναστικής εμπνευσμένες από το Bollywood αποπνέουν υψηλή ενέργεια και αντίκτυπο μέσω των χαριτωμένων αλλά ηλεκτρικών χορευτικών κινήσεων. Καθώς προχωράτε στο διαφορετικό του και κατακτάτε το πρόγραμμα άσκησης, τα πόδια σας θα εξαρτώνται από τις σωματικές απαιτήσεις που έχουν. Αυτό θα σας διευκολύνει να ξεφορτωθείτε σταδιακά οποιαδήποτε υποδήματα και να ασκηθείτε ξυπόλητοι σε αληθινό χορευτικό στυλ Bollywood!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.