Πανεπιστήμιο της Νότιας Καλιφόρνια (USC) Trojans Heisman Trophy Winners – 7 Συνολικοί Παραλήπτες

Επτά ποδοσφαιριστές από το Πανεπιστήμιο της Νότιας Καλιφόρνια (USC) Trojans που έχουν κερδίσει το Heisman Trophy. Οι επτά ποδοσφαιριστές που έχουν κερδίσει τα επτά βραβεία Heisman είναι οι εξής:

  • Ο Mike Garrett, χαφ, κέρδισε το 1965
  • Ο OJ Simpson, ουραγός, έλαβε το βραβείο το 1968
  • Ο Τσαρλς Γουάιτ, ένας οπισθοδρομικός, δέχτηκε την τιμή το 1979
  • Ο Μάρκους Άλεν το 1981 έγινε ο τέταρτος επιστρέφοντας από το USC που κέρδισε το βραβείο
  • Ο Κάρσον Πάλμερ ήταν ο πρώτος στρατηγός των Τρώων που κέρδισε το βραβείο όταν το έλαβε το 2002.
  • Ο Matt Leinart έπαιξε στρατηγός για το Πανεπιστήμιο της Νότιας Καλιφόρνια και έλαβε το βραβείο Heisman το 2004
  • Ο Reggie Bush το 2005 ονομάστηκε ο πέμπτος USC που επιστρέφει για να πάρει το βραβείο

Με συνολικά επτά Heisman Trophies που παράγονται από την Southern Cal, το ίδρυμα τριτοβάθμιας εκπαίδευσης που εδρεύει στο Λος Άντζελες, η Καλιφόρνια ισοδυναμεί με τα περισσότερα αποδεκτά από οποιοδήποτε σχολείο. Τόσο το Πανεπιστήμιο της Notre Dame όσο και το State University του Οχάιο ταιριάζουν με τον εντυπωσιακό αριθμό των επτά τροπαίων από ένα μόνο σχολείο. Επειδή η Πολιτεία του Οχάιο έχει τη διάκριση ότι παράγει τον μοναδικό δύο φορές νικητή στο Archie Griffin Notre Dame και το Πανεπιστήμιο της Νότιας Καλιφόρνια στην πραγματικότητα βρίσκονται μαζί ως τα μόνα δύο κολέγια που έχουν βγάλει επτά διαφορετικούς νικητές.

Το Heisman Trophy πήρε το όνομά του από τον πρωτοπόρο του ποδοσφαίρου John Heisman και απονεμήθηκε για πρώτη φορά στον Jay Berwanger του Πανεπιστημίου του Σικάγο το 1935. Με τις δεκαετίες το βραβείο έγινε ευρέως αποδεκτό ως η πιο δημοφιλής και διάσημη ατομική διάκριση στο άθλημα του κολεγιακού ποδοσφαίρου. Παρά το γεγονός ότι ο σύνδεσμος του Heisman δόθηκε στον πιο εξαιρετικό ποδοσφαιριστή κολεγίου, η κατάκτηση της τιμής αποδείχθηκε ότι δεν αποτελεί εγγύηση επαγγελματικής επιτυχίας.

Όσον αφορά τους επτά παίκτες Trojans που είχαν την τιμή να κερδίσουν το Heisman Trophy, δύο από αυτούς τους άντρες πέρασαν από το κολεγιακό ποδόσφαιρο στο National Football League (NFL) ως οι νούμερο ένα συνολικές επιλογές του NFL Draft στα αντίστοιχα χρόνια. Οι δύο παίκτες που επιλέχθηκαν με την πρώτη επιλογή του πρώτου γύρου στα ντραφτ του NFL είναι ο Orenthal James (OJ) Simpson που λήφθηκε από τους Buffalo Bills το 1969 και ο Carson Palmer που επιλέχθηκε με την πρώτη επιλογή του NFL Draft του 2003 από τους Cincinnati Bengals. .

Παρά την ολίσθηση στο νούμερο 10 της γενικής επιλογής από τους Los Angeles Raiders το 1982, ο Marcus Allen προσχώρησε στον OJ Simpson το 2003 ως οι μόνοι δύο πρώην παίκτες του USC που κέρδισαν Heisman Trophies και μπήκαν στο Pro Football Hall of Fame στο Canton του Οχάιο.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.