Μια σύντομη ιστορία των σανδάλων υφάλου

Η ιστορία του Reef ξεκίνησε πριν από 25 χρόνια, όταν δύο αδέρφια από την Αργεντινή Fernando και Santiago Aguerre ενήργησαν σε μια ιδέα να παράγουν υψηλής ποιότητας, άνετα αλλά και κομψά σανδάλια. Εμπνευσμένοι από την αγάπη τους για τον τρόπο ζωής και την κουλτούρα του σερφ στην Καλιφόρνια, τα αδέρφια μετακόμισαν στην Καλιφόρνια στις αρχές της δεκαετίας του ’80 και βρήκαν σανδάλια Reef. Με ένα μικρό ποσό εκκίνησης 4000 $ και μετά από πολλή σκληρή δουλειά, η Reef θεωρείται πλέον ευρέως ως η νούμερο ένα μάρκα σανδαλιών στον κόσμο.

Ο Fernando και ο Santiago είχαν πολλές εμπνευσμένες ιδέες μάρκετινγκ, αλλά για να ξεχωρίσουν από τις άλλες εταιρείες surf στη βιομηχανία σανδάλων έπρεπε να βρουν κάτι που πραγματικά διαφοροποιούσε τα σανδάλια τους. Εμπνευσμένοι από τις διαβόητες όμορφες γυναίκες των παραλιών της Νότιας Αμερικής, είδαν την ευκαιρία να μυήσουν στην αγορά του surf ένα εξωτικό στοιχείο που ονόμασαν Miss Reef. Η πρώτη διαφήμιση με τη Miss Reef απορρίφθηκε από τα περιοδικά σερφ για το αμφιλεγόμενο περιεχόμενο, αλλά μετά από κάποια πειστική, τελικά οι διαφημίσεις έτρεξαν. Δεν χρειάζεται ιδιοφυΐα για να καταλάβουμε ότι αυτή η ιδέα ήταν μια τεράστια επιτυχία για τον Reef και εδραιώθηκε Σανδάλια Reef στο μυαλό των καταναλωτών σανδαλιών σε όλη την κοινότητα του σερφ και όχι μόνο. Από εκείνη την ημέρα και μετά η Miss Reef έχει γίνει παγκόσμιο σύμβολο της κοινότητας του σερφ. Παρέμεινε αναπόσπαστο στοιχείο της εικόνας και της στρατηγικής μάρκετινγκ της εταιρείας Reef, και σίγουρα αποδίδεται στην τεράστια επιτυχία των σανδαλιών Reef και της μάρκας Reef.

25 χρόνια στην εταιρεία είναι κορυφαίες μάρκες σανδαλιών σερφ στον κόσμο που κατασκευάζουν υποδήματα για άνδρες, γυναίκες και παιδιά. Το Reef έχει εξελιχθεί από τις απαρχές του ως ταπεινό σανδάλι σε μια ολοκληρωμένη και στρογγυλεμένη μάρκα surf που περιλαμβάνει μια σειρά ανδρικών ενδυμάτων, ακολουθούμενη από την κυκλοφορία της κολύμβησης και των ρούχων για κορίτσια. Η Reef κυκλοφόρησε πρόσφατα το Reef Redemption. ένα πρόγραμμα που προορίζεται να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στην επίδρασή μας στο Περιβάλλον. Το Reef Redemption είναι προϊόντα που χρησιμοποιούν πράσινη τεχνολογία, η οποία είναι συνώνυμη με τις προσπάθειες των κοινοτήτων σερφ να εργαστούν προς ένα πιο φιλικό προς το περιβάλλον περιβάλλον.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.