Μάρκετινγκ άρθρου – Ένας βολικός τρόπος για να δημιουργήσετε στοχευμένη διαδικτυακή επισκεψιμότητα

Συγγραφή άρθρου

Μια κοινή χρήση της συγγραφής άρθρων είναι να οδηγεί τους αναγνώστες σε μια σελίδα συμπίεσης και να τους ζητά τις διευθύνσεις αλληλογραφίας τους για να στείλουν περισσότερες πληροφορίες. Ένα άτομο που πραγματικά αναζητά τις πληροφορίες που μπορείτε να παράσχετε θα σας δώσει τη διεύθυνση επικοινωνίας. Στη συνέχεια, αρχίζετε να τους στέλνετε μηνύματα με όλες τις τελευταίες εξελίξεις και άλλες σχετικές πληροφορίες. Είναι ένας πολύ αποτελεσματικός τρόπος δημιουργίας κίνησης.

Πώς να αγοράσετε με τη συγγραφή άρθρου;

Συνήθως, οι άνθρωποι γράφουν ενδιαφέροντα άρθρα και τα υποβάλλουν σε διάφορους καταλόγους άρθρων. Αυτές είναι διαδικτυακές κοινότητες που έχουν άρθρα για ευρύ φάσμα θεμάτων και είναι επίσης το μέρος όπου οι άνθρωποι έρχονται για περισσότερες πληροφορίες. Στο τέλος της σελίδας ο συγγραφέας αφήνει έναν σύνδεσμο προς τη σελίδα συμπίεσης που προσφέρει δωρεάν πληροφορίες ή λογισμικό σε αντάλλαγμα για τα στοιχεία επικοινωνίας σας. Εάν λάβετε τη διεύθυνση email, στέλνετε το δωρεάν υλικό στη διεύθυνση αλληλογραφίας και προσθέτετε τη διεύθυνση στη λίστα σας.

Με μια λίστα ενδιαφερομένων, ξεκινάτε να στέλνετε τακτικά ενημερωτικά μηνύματα για σχετικά θέματα και πείθετε τον συγγραφέα ότι πραγματικά γνωρίζετε για τι πράγμα μιλάτε.

Αυτό βοηθά στην οικοδόμηση της εμπιστοσύνης του αναγνώστη στον συγγραφέα. Μόλις κερδίσετε την εμπιστοσύνη, μπορείτε να προωθήσετε τα πράγματα που έχετε να προσφέρετε στον αναγνώστη. Αυτό είναι ένα εξαιρετικό σχέδιο όπου η συμβιωτική σχέση μεταξύ αναγνώστη και συγγραφέα ωφελεί και τους δύο.

Εάν αυτό φαίνεται σαν ένα λογικό εργαλείο για εσάς, τότε ορίστε τι μπορείτε να δείτε:

α) Αναζητήστε θέματα για τα οποία οι άνθρωποι ψάχνουν πολύ στο διαδίκτυο. Κοινά πράγματα είναι η απώλεια βάρους, η άσκηση, η φροντίδα κατοικίδιων ζώων κ.λπ.

β) ερευνήστε καλά για το θέμα και βγείτε με καλά άρθρα. Αυτά πρέπει να είναι συνοπτικά, σωστά και ακριβή.

3) Δημιουργήστε μια ελκυστική και ελκυστική σελίδα συμπίεσης για τους αναγνώστες που τους δελεάζει να αποκαλύψουν τα στοιχεία επικοινωνίας τους.

4) Επιλέξτε τις λέξεις-κλειδιά σας προσεκτικά για να κερδίσετε την προσοχή του πελάτη και αυτό μπορεί να δημιουργήσει επισκεψιμότητα για εσάς.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.