Λίστα ελέγχου φωτογραφίας γάμου

Η λίστα ελέγχου φωτογραφίας γάμου σας βοηθά να καταγράψετε εκείνες τις βασικές λεπτομέρειες της γαμήλιας τελετής, τις οποίες θέλετε να διατηρήσετε προς όφελός σας και για να τις δείξετε με περηφάνια σε όσους δεν μπορούσαν να παρευρεθούν στο γάμο ή στα μελλοντικά παιδιά και τα εγγόνια σας. Η λίστα ελέγχου φωτογραφίας σάς βοηθά να κατανοήσετε την παραδοσιακή ροή φωτογραφικής εργασίας. Αν και πολλές άλλες φωτογραφίες θα τραβηχτούν κατά τη διάρκεια του γάμου, ορισμένες όπως σημειώνεται παρακάτω είναι αυστηρά απαραίτητο. αυτά είναι αυτά που πρέπει να συμπεριληφθούν στη λίστα ελέγχου. Ενώ δίνετε τη λίστα ελέγχου στον φωτογράφο πρέπει να του επισημάνετε τους γονείς, τις αδερφές, τα αδέρφια σας κ.λπ.

Η λίστα ελέγχου φωτογραφίας γάμου για τη νύφη αποτελείται από τα ακόλουθα must: ντύσιμο για τελετή, νυφικό ξαπλωμένο πάνω από μια καρέκλα. κλείσιμο με φερμουάρ ή κούμπωμα του νυφικού. Η μητέρα της νύφης κουμπώνει το περιδέραιο της νύφης. ολόσωμη φωτογραφία της νύφης από μόνη της. ολόσωμη φωτογραφία της νύφης με τη μητέρα/τον πατέρα χωριστά και μαζί. φωτογραφία της νύφης με τα εξής ξεχωριστά: αδερφές, αδέρφια, παππούδες, γιαγιάδες, δαχτυλίδι, κορίτσι λουλουδιών, κουμπάρα και συνοδούς.

Η λίστα ελέγχου φωτογραφίας γάμου για τον γαμπρό αποτελείται από τα ακόλουθα must: Καλτσοδέτα που φοριέται στον γαμπρό, ολόσωμη φωτογραφία του γαμπρού μόνος του. ολόσωμη φωτογραφία με τη μητέρα και τον πατέρα χωριστά και μαζί. φωτογραφία του γαμπρού με τα εξής χωριστά: παππούδες, αδερφές, αδέρφια και κουμπάρα.

Η λίστα ελέγχου φωτογραφίας για τη γαμήλια τελετή: (1) Πανοραμική άποψη του χώρου της τελετής. (2) Επισκέπτες που περπατούν στον χώρο της τελετής (1) Οι γονείς του γαμπρού και της νύφης κάθονται για τελετή. (2) Παράνυμφοι που περπατούν στον διάδρομο. (3) Φορέας δαχτυλιδιού γιρλάντας λουλουδιών που περπατά στον διάδρομο. (4) Η νύφη και ο πατέρας της περπατούν προς το βωμό ή το θόλο. (5) Ο πατέρας της νύφης προσφέρει το χέρι της στον γαμπρό. (6) Νύφη και γαμπρός ανταλλάσσουν όρκους. (7) Η τελετή δακτυλίου σε εξέλιξη.

Η λίστα ελέγχου μετά το γάμο: Πρώτα, η φωτογραφία της νύφης και του γαμπρού μαζί, μετά αυτή του νιόπαντρου ζευγαριού με τους αντίστοιχους γονείς τους, και μετά ακολουθεί οι νεόνυμφοι με όλο το νυφικό και στο τέλος, ένα πάγωμα από κοντά και τα χέρια της νύφης και του γαμπρού ενωμένα μεταξύ τους.

Λίστα ελέγχου για τη δεξίωση: Η νύφη και ο γαμπρός φτάνουν και μπαίνουν στη δεξίωση. Τοποθετημένες και ειλικρινείς φωτογραφίες της γραμμής παραλαβής, καλεσμένων και νυφικών, η νύφη και ο γαμπρός κόβουν γαμήλια τούρτα και ταΐζουν ο ένας τον άλλον, η κουμπάρα που φρυγανίζει νεόνυμφους, οι νεόνυμφοι που μιλούν στους καλεσμένους, οι μουσικοί που αρραβωνιάζονται, οι καλεσμένοι χορεύουν και οι νεόνυμφοι να μπαίνω στο αυτοκίνητο με το πλακάτ «Μόλις παντρεύτηκε» και μετά μια φωτογραφία που δείχνει το πίσω μέρος του αυτοκινήτου να απομακρύνεται με ταχύτητα.

Το μειονέκτημα της λίστας ελέγχου φωτογραφίας γάμου είναι ότι καταστέλλει τη δημιουργικότητα του φωτογράφου.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.