Κουτιά Cinderella – Τι πρέπει να γνωρίζετε πριν τα αγοράσετε

Παρόλο που είναι διαθέσιμα παιχνίδια νέας εποχής για κορίτσια όπως ο Bratz και η σύγχρονη Barbie, εξακολουθεί να υπάρχει μια ιδιαίτερη θέση στις καρδιές εκατομμυρίων μικρών κοριτσιών για τον κομψό χαρακτήρα της Σταχτοπούτας. Από φορέματα μέχρι αφίσες και αρώματα, υπάρχει ένα προϊόν εκεί έξω με το πρόσωπο της πριγκίπισσας.

Η Disney κυκλοφόρησε μια ολόκληρη σειρά από αρώματα Princess, όπως η Σταχτοπούτα, η Χιονάτη, η Ωραία Κοιμωμένη και επίσης η Minnie Mouse. Αυτά τα μπουκάλια των 100 ml διατίθενται σε αυθεντική συσκευασία λιανικής, που είναι το συνηθισμένο ζωντανό ροζ χρώμα. Άλλα εμπορεύματα Cinderella περιλαμβάνουν Little Tikes Cinderella Pumpkin Coach και Little Tikes Cinderella and the Glass Slipper.

Αυτά τα είδη για παιδιά διατίθενται σε ελκυστικές θήκες μεταφοράς με λαβές, οι οποίες μπορούν να χρησιμοποιηθούν για άλλους σκοπούς εκτός από την αποθήκευση των διαφορετικών μερών του σετ παιχνιδιού. Περιττό να πούμε ότι, καθώς οι πριγκίπισσες της Disney αγαπούνται κυρίως από νεαρά κορίτσια, τα χρώματα στα οποία είναι διαθέσιμα είναι επίσης που ταιριάζουν κυρίως στα γούστα των μικρών κοριτσιών.

Αυτές οι θήκες μεταφοράς περιέχουν συνήθως φιγούρες Σταχτοπούτας και άλλα εμπορεύματα όπως γυάλινες παντόφλες και κολοκυθάκι. Οι θήκες μεταφοράς συνοδεύονται από ένα βιβλίο ιστοριών και μια λίστα με όλα τα περιεχόμενα του σετ παιχνιδιού δίνεται στη θήκη μεταφοράς. Το μέγεθος αυτών των θηκών είναι συνήθως 4,5 x 6,6 x 9,5 ίντσες και ζυγίζουν περίπου 12,8 ουγγιές. Το βάρος αποστολής, ωστόσο, είναι ελαφρώς μεγαλύτερο, εάν παραγγελθούν τέτοια προϊόντα μέσω Διαδικτύου. Διατίθενται και παζλ Cinderella, τα οποία ήρθαν σε χαρτόκουτα με την πλήρη εικόνα του παζλ τυπωμένη στην επιφάνεια του κουτιού. Αυτή την εικόνα πρέπει να ακολουθήσουν τα παιδιά ενώ ενώνουν τα κομμάτια.

Τα περισσότερα εμπορεύματα Cinderella είναι για παιδιά ηλικίας μεταξύ 3 και 10 ετών. Περιττό να πούμε ότι, δεδομένου ότι αυτά τα προϊόντα προορίζονται αποκλειστικά για πολύ μικρά παιδιά, η συσκευασία είναι πολύ σημαντική ώστε να φαίνεται ελκυστικό το προϊόν για αυτά.

Εάν ενδιαφέρεστε να αγοράσετε τα δικά σας εμπορεύματα ή κουτιά, δεν μπορείτε να ξεπεράσετε τη σειρά στο διαδίκτυο. Υπάρχουν αρκετοί ιστότοποι που σας επιτρέπουν να διαλέξετε και να επιλέξετε τα ακριβή προϊόντα που θέλετε και δεν θα ξεπεράσετε τον προϋπολογισμό σας!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.