Κάντε τις μπομπονιέρες του γάμου σας μοναδικές και ασυνήθιστες

Ο γάμος είναι ένα πολύ ιδιαίτερο γεγονός στη ζωή ενός ανθρώπου. Ωστόσο, απαιτεί πολύ χρόνο για προετοιμασία. Οι περισσότερες από τις προετοιμασίες είναι πραγματικά χρονοβόρες, ειδικά αναζητώντας μια τέλεια μπομπονιέρα.

Κατά τη διάρκεια του γαμήλιου πάρτι και του γαμήλιου ντους συνήθως βλέπετε «συνηθισμένες» μπομπονιέρες. Θα έβλεπες τα παραδοσιακά πράγματα όπως κεριά και χρώμιο. Αυτά τα πράγματα είναι επίσης ξεχωριστά, αλλά θα ήταν πιο ξεχωριστό αν μπορούσατε να παρέχετε στους επισκέπτες και τους επισκέπτες σας κάτι που δεν έχουν ξαναδεί. Γιατί να μην προσθέσετε μια νότα στοχασμού κάνοντας το μοναδικό και ασυνήθιστο, ενώ έχετε λιγότερα έξοδα;

Όπως για παράδειγμα, το να το κάνετε πιο εξατομικευμένο και προσαρμοσμένο θα το έκανε πιο ξεχωριστό. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε φθηνές εξατομικευμένες κορδέλες ή ακόμα και να χαράξετε το όνομα των καλεσμένων σας στις μπομπονιέρες του γάμου σας. Για να το κάνετε πιο εξατομικευμένο, μπορείτε να αγοράσετε χάντρες και έτοιμα προς συναρμολόγηση κιτ με τα οποία μπορείτε πραγματικά να πειραματιστείτε. Αυτό θα ήταν σίγουρα ένα προσεγμένο δώρο για τους καλεσμένους σας.

Εάν θέλετε οι καλεσμένοι σας να εκτιμήσουν τις μπομπονιέρες του γάμου σας, σκεφτείτε να τους δώσετε ασυνήθιστα αλλά πρακτικά πράγματα. Για παράδειγμα, μπορείτε να δοκιμάσετε να τους δώσετε ένα εξατομικευμένο CD. Μπορείτε να συμπεριλάβετε το μήνυμά σας για αυτούς στο CD. Μπορείτε επίσης να επιλέξετε να τους δώσετε μερικούς σπόρους άγριων λουλουδιών ή σπόρους οπωροφόρων δέντρων που μπορούν πραγματικά να χρησιμεύσουν ως ανάμνηση του γάμου σας. Οι εξατομικευμένες παντόφλες είναι ένα καλό παράδειγμα ή ίσως εξατομικευμένα μπλουζάκια, ρολόγια, βραχιόλια και δαχτυλίδια. Υπάρχουν πραγματικά πολλά για να διαλέξετε.

Κατά την επιλογή των επιλογών για μπομπονιέρες που θα δώσετε στους καλεσμένους σας, θα πρέπει επίσης να λάβετε υπόψη το θέμα και την εποχή του γάμου σας. Μπορείτε πραγματικά να δώσετε έμφαση σύμφωνα με αυτά τα πράγματα. Εάν είναι καλοκαιρινή περίοδος, μπορείτε να πάτε για πράγματα που σχετίζονται με τον ζεστό καιρό. Ή μπορείτε να κάνετε έναν γάμο στην παραλία το καλοκαίρι και μπορείτε να δώσετε μια εξατομικευμένη παντόφλα για δώρο. Ο πειραματισμός θα εξαρτιόταν πραγματικά από εσάς, ωστόσο αυτό θα σας βοηθούσε να επιλέξετε μια τέλεια μπομπονιέρα – κάτι μοναδικό και ασυνήθιστο.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.