Ιδέες Υπουργείου Γυναικών – Τι είναι πιο Αποτελεσματικό

Λοιπόν, αναζητάτε ιδέες για γυναικεία διακονία επειδή έχετε πάθος να προσεγγίσετε τις γυναίκες για τον Χριστό. Θέλετε να τους φέρετε με αγάπη, να τους καθοδηγήσετε και να τους ενθαρρύνετε και να ζήσετε μαζί. Είναι καιρός να βρείτε μερικές ιδέες για να κάνετε πράξη αυτό το πάθος.

Υπάρχουν τρία βήματα που πρέπει να ακολουθήσετε. Πρώτα, συγκεντρώστε μια ομάδα. Βρείτε μία ή δύο άλλες ομοϊδεάτες γυναίκες για να συναντήσετε. Στη συνέχεια, αναπτύξτε ένα σχέδιο με τις ιδέες του γυναικείου υπουργείου σας. Τέλος, παρακολουθήστε τον Θεό να ενεργεί μέσω σας, ένα ατελές, αλλά πρόθυμο σκάφος.

Θέλετε να δημιουργήσετε και να διαχειριστείτε ένα συναρπαστικό, εστιασμένο προς τα έξω πρόγραμμα που συνδυάζει μαθητεία, αποστολές, συντροφιά και ειδικές εκδηλώσεις. Οι ιδέες του υπουργείου γυναικών που λειτουργούν θα περιλαμβάνουν αυτές τις τέσσερις πτυχές.

Μαθητεία είναι αυτό που ξεχωρίζει το πρόγραμμα από αυτό που προσφέρει ο κόσμος επειδή δημιουργεί ανάπτυξη μέσω του Ιησού Χριστού.

Αποστολές είναι για την εξυπηρέτηση των άλλων, κάτι που δίνει στην ομάδα μια αίσθηση σκοπού και ολοκλήρωσης.

Υποτροφία είναι κρίσιμο για την επιβίωση του προγράμματος, καθώς έχουμε την ανάγκη να μας γνωστοποιούν και να μας αγαπούν.

Ειδικά γεγονότα έχουν σχεδιαστεί περισσότερο ως προσέγγιση ώστε να μπορείτε να φέρετε περισσότερες γυναίκες που χρειάζονται εσάς και την ομάδα σας.

Ο Θεός κάλεσε τις ηλικιωμένες γυναίκες να διδάξουν τις νεότερες γυναίκες. Αυτό συμβαίνει στα γυναικεία υπουργεία. Μας είπε ότι η αληθινή και αμόλυντη θρησκεία είναι να φροντίζεις τις χήρες και τα ορφανά. Ο Θεός μπορεί να φέρει χήρες και ορφανά στην ομάδα σας. Βεβαιωθείτε ότι οι ιδέες σας για τη διακονία των γυναικών περιλαμβάνουν ευελιξία στη φροντίδα τους. Ο Θεός υπόσχεται να βάλει τους μοναχικούς σε οικογένειες και μια ομάδα διακονίας γυναικών είναι η τέλεια «οικογένεια» για πολλές μοναχικές γυναίκες. Έχετε την καρδιά σας ανοιχτή και προετοιμαστείτε να γίνετε μια οικογένεια για αυτούς.

Οι ιδέες διακονίας των γυναικών για την ομάδα σας θα πρέπει να περιλαμβάνουν θέματα που σχετίζονται με την ομάδα. Όλες οι ιδέες δεν θα λειτουργήσουν για όλες τις ομάδες. Εδώ είναι μερικά θέματα που αξίζει να μάθετε μαζί. Αυτό είναι μέρος της μαθητείας καθώς μπορείτε να δείτε τι λέει ο Θεός και για αυτά.

– Υποδείξεις καθαριότητας. Το τέλειο εργαλείο για αυτό είναι http://www.flylady.net

– Εργαστήρια γάμου και γονέων.

– Άσκηση και υγεία.

Ακολουθούν μερικές εκδηλώσεις που μπορούν να ενισχύσουν τη συντροφικότητα και να αποτελέσουν εργαλείο προσέγγισης.

– Ημέρα σπα, με ενυδάτωση ποδιών, περιποίηση προσώπου και μίνι μανικιούρ. Ζητήστε από όλους να φέρουν παντόφλες, πετσέτα, πετσέτα προσώπου και μια λεκάνη αρκετά μεγάλη για τα πόδια τους. Χρησιμοποιήστε εξαιρετικά υποαλλεργικά προϊόντα για αυτό, ώστε να μην εξαλείψετε όσους έχουν ευαίσθητο δέρμα.

– Κάντε μια δημιουργική μέρα. Ζητήστε από όλους να φέρουν ένα «έργο» στο οποίο εργάζονται. Αυτό μπορεί να είναι οτιδήποτε, από το scrapbooking, το ράψιμο, την ταξινόμηση ενός κουτιού αρχείου, το κροσέ, τη σταυροβελονιά, τη δημιουργία λιστών μέχρι το ημερολόγιο, ο καθένας μπορεί να φέρει κάτι να μοιραστεί για φαγητό. Απλώστε σε τραπέζια. Παίξτε εμπνευσμένη μουσική και αφήστε την κοινωνικοποίηση να ξεκινήσει.

– Μία από τις πιο αξιομνημόνευτες ιδέες για το υπουργείο των γυναικών είναι να προγραμματίσετε μια ημέρα της φύσης. Θα μπορούσε να είναι μια βόλτα το φθινόπωρο για να δείτε όμορφα φύλλα, μια βόλτα με έλκηθρο με άλογο σε μια χειμερινή χώρα των θαυμάτων, μια περιήγηση σε μερικούς όμορφους κήπους και παρτέρια με λουλούδια.

Ακολουθούν μερικές ιδέες αποστολών για να δώσετε στην ομάδα σας το δέσιμο που προκύπτει από την προσέγγιση.

– Ταΐστε ένα γεύμα σε ένα καταφύγιο

– Συλλέξτε και παραδώστε τις απαραίτητες προμήθειες σε ένα κέντρο κρίσης εγκυμοσύνης.

– Ρωτήστε στο τοπικό οικογενειακό κέντρο πόρων τι είδους υπηρεσίες θα ήταν πιο πολύτιμες.

Όταν σχεδιάζετε τις ιδέες σας για το γυναικείο υπουργείο, βεβαιωθείτε ότι είναι προσιτές. Αν γίνει άλλη μια δαπάνη για οικογένειες, δεν θα έχει καλή συμμετοχή. Η δημιουργικότητα είναι να βρίσκεις δραστηριότητες και εφόδια που έχουν ελάχιστο κόστος.

Λάβετε υπόψη ότι ανά πάσα στιγμή, δεν χρειάζεται να υπάρχει επίσημο γυναικείο υπουργείο για να αλλάξει τη ζωή. Κάθε φορά που προσεγγίζεις μια άλλη γυναίκα, είναι διακονία και της δείχνεις τον Χριστό.

Είθε ο Θεός να σας ευλογεί καθώς η ομάδα των γυναικών σας αρχίζει να αλλάζει ζωές μέσω της δύναμης του Αγίου Πνεύματος.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.