Η αγορά γυναικείων παπουτσιών σε μεγάλα πλάτη δεν είναι εύκολη – Μέχρι να ψωνίσω μέσω Διαδικτύου

Ένα πλεονέκτημα του να έχω πόδια μεγαλύτερα από το μέσο όρο είναι ότι όταν πρέπει να πάω γρήγορα στο κατάστημα, μπορώ να γλιστρήσω στα loafers του συζύγου μου και κανείς δεν είναι σοφότερος. Το μειονέκτημα είναι ότι εξακολουθεί να είναι δύσκολο να βρεις γυναικεία κομψά παπούτσια που να ταιριάζουν καλά και να έχουν σωστή τιμή. Δεν ξέρω από πόσα αμέτρητα καταστήματα παπουτσιών έφυγα χωρίς να κάνω αγορά, όχι επειδή δεν πρόσφεραν παπούτσια στο μέγεθός μου, αλλά περισσότερο επειδή οι επιλογές δεν είχαν γούστο. Όταν θέλω παπούτσια μπόουλινγκ, θα πάω για μπόουλινγκ.

συλλογές στο μέγεθός μου και σε προσιτές τιμές. Ήμουν εκστασιασμένος!

Βρήκα άθελά μου την απάντηση στο δίλημμά μου μια μέρα πριν από λίγο καιρό, όταν έτυχε να λάβω ένα e-mail από την αδερφή μου που μου πρότεινε να ψάξω για ρούχα και υποδήματα σε μεγάλο μέγεθος στο διαδίκτυο. Στην αρχή χλεύησα την ιδέα και την ξέχασα. Απλώς δεν ένιωθα άνετα με την παραγγελία παπουτσιών που δεν μπορούσα να δοκιμάσω πρώτα, αλλά τις επόμενες μέρες η ιδέα συνέχισε να με ροκανίζει. Σκέφτηκα ότι ήταν εξίσου εύκολο να παραγγείλω ηλεκτρονικά και να τα ανταλλάξω αν χρειαστεί, όπως ήταν να τρέξω σε όλη την ύπαιθρο αναζητώντας παπούτσια στο μέγεθός μου. Θυμήθηκα το τελευταίο πράγμα που είχε ρωτήσει η αδερφή μου: “Τι έχεις να χάσεις;”

Ένα πρωί αφού έστειλα τα παιδιά στο σχολείο, αποφάσισα να το δώσω μια δίνη. Δεν χρειάστηκε πολύς χρόνος για να βρω αυτό που έψαχνα, ένα τεράστιο απόθεμα στυλ, επωνυμιών και σχεδιαστών

Είχαν τα πάντα, από ποιοτικά δερμάτινα ημερήσια τακούνια μέχρι ψηλές μπότες μέχρι το γόνατο, ζεστές, γούνινες παντόφλες μέχρι casual πέδιλα. . . από την Anne Klein μέχρι τη Valentina και από τις Comfort Collections μέχρι τη Fashion Fun. Είχα τόσα πολλά να διαλέξω και ανυπομονούσα να λάβω την παραγγελία μου ταχυδρομικώς.

Και μετά το εντόπισα: Η πολιτική “Επιστροφή για οποιοδήποτε λόγο” που βρήκα στους περισσότερους ιστότοπους για γυναικεία παπούτσια. Οποιοσδήποτε λόγος? Ο μόνος φόβος μου ήταν ότι τα παπούτσια δεν θα χωρούσαν και μετά θα είχα κολλήσει μαζί τους. Λοιπόν, μην φοβάστε άλλο – είχα μια εγγύηση επιστροφής χρημάτων που μου έκανε το μυαλό ήσυχο.

Όταν το δέμα μου έφτασε αρκετές μέρες αργότερα, δοκίμασα ενθουσιασμένος κάθε ζευγάρι παπούτσια αμέσως και εκεί και ενθουσιάστηκα που ανακάλυψα ότι και τα τρία ταιριάζουν τέλεια. Τι ανακούφιση ήταν που ήξερα ότι δεν χρειάστηκε ποτέ ξανά να πάω σε ένα ατελείωτο σαφάρι κυνηγιού παπουτσιών και να ξεπεράσω τα πλήθη των πολυκαταστημάτων και τις ζούγκλες των εμπορικών κέντρων.

Τηλεφώνησα στην αδερφή μου στο Φοίνιξ και την ευχαρίστησα που με έστειλε στη σωστή κατεύθυνση. Εκείνη γέλασε και απάντησε: “Λοιπόν, ξέρεις τι λέω πάντα… αν ταιριάζει το παπούτσι!”

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.