Ευχαριστώ με στυλ – Γράψτε τα ευχαριστήριά σας με το χέρι

«Το πιο πολύτιμο δώρο που μπορείς να κάνεις στους άλλους είναι το παράδειγμα». Croft M. Pentz

Λήφθηκε δώρο

Περιμένεις υπέροχα δώρα για την επερχόμενη γιορτή σου; Έχετε ήδη λάβει τα δώρα σας και θέλετε να εκφράσετε την εκτίμησή σας;

Καταφέρατε να ευχαριστήσετε όσους σας έκαναν δώρα όταν τα ανοίξατε;

Φροντίστε επίσης να τους ευχαριστήσετε με στυλ – με ένα ωραίο χειρόγραφο ευχαριστήριο σημείωμα.

Αυτό θα διασφαλίσει ότι θυμηθήκατε τη σκέψη και τον χρόνο που έβαλε ο δωρητής στο δώρο σας.

Στη βιασύνη και την τρέλα των Χριστουγέννων, γάμων, γενεθλίων, αποφοίτησης και άλλων περιστάσεων δώρων μερικές φορές ξεχνάς πράγματα. Μην ξεχάσετε να ευχαριστήσετε όσους σας έδωσαν κάτι. Ευχαριστήστε τον δωρητή σας αυτοπροσώπως και με ένα σημείωμα.

Ευχαριστώ Σημείωση Σχεδιασμός

Το ευχαριστήριο σημείωμα πρέπει να αντικατοπτρίζει το στυλ σας. Ψάξτε για ευχαριστήρια σημειώματα που έχουν ένα σχέδιο που σας αρέσει – που αντανακλά την προσωπικότητά σας. Ένα απλό αρχικό στο μπροστινό μέρος λειτουργεί για κάποιους – ενώ σε άλλους αρέσει ένα μονόγραμμα. Οι λάτρεις της διασκέδασης μπορεί να θέλουν μια σκηνή στην παραλία ή ένα πολύχρωμο, ιδιότροπο σχέδιο. Αφιερώστε χρόνο για να βρείτε μια κάρτα σημειώσεων που να λέει ότι είναι από εσάς προτού καν την ανοίξουν για να τη διαβάσουν.

Τι να πω?

Σκεφτείτε το δώρο και τη στιγμή που το ανοίξατε. Εάν το έχετε ήδη χρησιμοποιήσει, πείτε μια μικρή ιστορία γι ‘αυτό. Εάν δεν το έχετε χρησιμοποιήσει ακόμα, αναφέρετε την προσμονή σας για τη στιγμή που θα το χρησιμοποιήσετε.

Λάβατε κάτι που δεν θέλετε πραγματικά; Εδώ είναι που γίνεται δύσκολο. Το “Ευχαριστώ που είσαι τόσο στοχαστικός” λειτουργεί πάντα. Η γιαγιά μου, όταν δεν είχε τίποτα να πει για ένα δώρο, έλεγε “τώρα αυτό είναι πραγματικά κάτι!”. Φυσικά, όλα είναι κάτι. Χωρίς να λέει ότι το αγαπούσε ή το μισούσε, μπορούσε πάντα να πει ότι ήταν κάτι και ο ακροατής μπορούσε να ερμηνεύσει αυτό που είπε όπως ήθελε. Μετά από λίγο, η οικογένεια πρόλαβε και άρχισε να λέει το ίδιο πράγμα όταν δεν ήμασταν σίγουροι τι να πούμε ή να γράψουμε.

Ένα παράδειγμα διατύπωσης ευχαριστιών

Τι λέτε για

“Ευχαριστώ θεία Έντνα για το υπέροχο ζευγάρι παντόφλες, φαίνονται υπέροχα και κρατούν τα πόδια μου ζεστά ενώ περπατάω στο σπίτι. Ελπίζω να διαρκέσουν όλο το χρόνο. Ήταν υπέροχα που γιορτάσαμε τα Χριστούγεννα μαζί σου και ανυπομονώ να σε ξαναδώ σύντομα. Αγάπη, Μπίλι”

Ξεκινήστε με αυτό και προσαρμόστε το στις ευχαριστίες σας.

Αξίζει τον κόπο

Το να γράφετε ευχαριστήρια σημειώματα μπορεί να είναι κουραστικό, αλλά αξίζει τον κόπο. Έχω ακούσει ότι ορισμένοι παππούδες και γιαγιάδες επανεξετάζουν το δώρο αν δεν λάβουν τις κατάλληλες ευχαριστίες. Είναι ακριβώς το σωστό.

Αφού ολοκληρώσετε τη σύνταξη όλων των ευχαριστήσεών σας, επιβραβεύστε τον εαυτό σας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.