Εποχιακά προσκλητήρια γάμου – Ιδέες γραφικής ύλης γάμου για την άνοιξη, το καλοκαίρι, το χειμώνα και το φθινόπωρο

Αγοράστε χαρτικά γάμου, ειδικά, τα προσκλητήρια γάμου είναι ένα μεγάλο μέρος του προγραμματισμού του γάμου σας. Ορισμένες νύφες και γαμπροί πηγαίνουν απλώς για βασικά προσκλητήρια γάμου, χωρίς να δίνουν σημασία στο θέμα ή στα χρώματα. Ενώ άλλοι επιλέγουν να ταιριάζουν με τα χρώματα του γάμου, τα θέματα γάμου καθώς και την εποχή που παντρεύονται στα προσκλητήρια τους.

Εάν είστε από τους ανθρώπους που θέλουν να ταιριάξουν τη γραφική ύλη του γάμου με την εποχή του χρόνου που παντρεύεστε, συνεχίστε να διαβάζετε!

Ανοιξιάτικους γάμους

Οι γάμοι της άνοιξης είναι δημοφιλείς. Εάν παντρεύεστε την άνοιξη, ίσως θέλετε οι προσκλήσεις σας να το αντικατοπτρίζουν αυτό με το να είστε χαρούμενοι και λαμπεροί. Αν ψάχνετε για μερικά δημοφιλή ανοιξιάτικα χρώματα για να σχεδιάσετε προσκλητήρια γύρω σας, δεν χρειάζεται να ψάξετε περισσότερο από τα παστέλ – ροζ, μωβ, κίτρινο και πράσινο.

Μπορείτε να επιλέξετε να χρησιμοποιήσετε ένα ωραίο προσκλητήριο σε παστέλ χρώμα και να σταματήσετε σε αυτό ή μπορείτε να συνεχίσετε να προσθέτετε άλλα στοιχεία για να κάνετε τα χαρτικά σας πιο ανοιξιάτικα. Ποια άλλα στοιχεία μπορείτε να προσθέσετε; Μπορείτε να επισημάνετε τις αργίες που συμβαίνουν κοντά στο γάμο σας, όπως η ημέρα του Αγίου Πατρικίου ή το Πάσχα και να χρησιμοποιήσετε τριφύλλια ή πασχαλινά αυγά στις προσκλήσεις σας. Άλλα δημοφιλή σχέδια θα περιλαμβάνουν ανοιξιάτικα λουλούδια και πεταλούδες.

Καλοκαιρινοί Γάμοι

Η πλειοψηφία των γάμων γίνονται τους καλοκαιρινούς μήνες. Είναι φυσικά κατανοητό γιατί συμβαίνει αυτό – ο καιρός είναι όμορφος, τα λουλούδια ανθίζουν και το καλοκαίρι τείνει να είναι μια πιο ελαφριά και χαρούμενη εποχή. Εάν σχεδιάζετε έναν καλοκαιρινό γάμο μπορείτε να το τονίσετε αυτό με τα προσκλητήρια του γάμου σας. Τα θέματα του γάμου στην παραλία είναι ιδιαίτερα δημοφιλή γιατί τι φωνάζει περισσότερο το καλοκαίρι από την παραλία;

Αν δημιουργείτε καλοκαιρινά προσκλητήρια, με θέμα την παραλία ή όχι, μπορεί να θέλετε τα χαρτικά στολισμένα με λουλούδια, άμμο, αστερίες και κοχύλια. Αν ψάχνετε για μια πιο ιδιότροπη εμφάνιση, μπορείτε να σκεφτείτε κουβάδες άμμου, κάστρα από άμμο και σαγιονάρες. Τα χρώματα των καλοκαιρινών προσκλήσεων τείνουν να είναι έντονα.

Φθινοπωρινά προσκλητήρια γάμου

Το φθινόπωρο είναι μια υπέροχη εποχή του χρόνου για να παντρευτείς. Εάν σχεδιάζετε έναν γάμο αυτή την περίοδο, είναι καλή ιδέα να ταιριάξετε τα χρώματα του γάμου σας με αυτή τη λαμπρή εποχή. Τα καυτά χρώματα για τις φθινοπωρινές προσκλήσεις γάμου περιλαμβάνουν το βαθύ κίτρινο, το κόκκινο και το πορτοκαλί. Μπορείτε να επιλέξετε προσκλητήρια γάμου έχοντας στο μυαλό σας αυτά τα χρώματα – είτε η πρόσκλησή σας σε αυτό το χρώμα είτε χρησιμοποιείτε απλώς φωτογραφίες και περιγράμματα με αυτά τα χρώματα.

Τι θα υπάρχει σε αυτές τις προσκλήσεις; Φυσικά, μπορείτε να επιλέξετε ό,τι θέλετε, αλλά μερικά από τα πιο δημοφιλή φθινοπωρινά θέματα γάμου περιλαμβάνουν κολοκύθες, αλλαγή φύλλων, δέντρα και λουλούδια εποχής. Εάν επιλέξετε λουλούδια, είναι μια υπέροχη ιδέα να χρησιμοποιήσετε αυτά τα καυτά, τολμηρά χρώματα του κίτρινου, του κόκκινου και του πορτοκαλί.

Χειμερινά προσκλητήρια γάμου

Όπου, όπως είναι βεβαίως αλήθεια ότι οι γάμοι χειμερινού χρόνου αριθμούν το λιγότερο για όλες τις εποχές, εξακολουθούν να είναι σε άνοδο. Οι χειμωνιάτικοι γάμοι μπορούν να είναι πραγματικά όμορφοι με το χιόνι και τα γιορτινά χρώματα της εποχής. Εάν επιλέγετε χρώματα γάμου για χειμερινούς γάμους, σκεφτείτε το βαθύ κόκκινο, το πράσινο του δάσους και το μπλε του πάγου – αυτά θα λειτουργήσουν καλύτερα.

Το να βρείτε πράγματα για να διακοσμήσετε αυτές τις προσκλήσεις δεν θα είναι πρόβλημα. Προτείνουμε νιφάδες χιονιού, στολίδια, χιονισμένα δέντρα, αλεξανδρινά, γκι και πουρνάρι. Μπορείτε να κάνετε το θέμα σας με επίκεντρο τα Χριστούγεννα, την Πρωτοχρονιά, την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου ή απλώς μια χειμερινή χώρα των θαυμάτων.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.