Εντολές εκπαίδευσης Westie που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να έχετε έναν σκύλο με συμπεριφορά

Εάν φαίνεται ότι δεν έχετε επιτυχία με την εκπαίδευσή σας στο westie, μπορεί να είναι ότι το κατοικίδιό σας είναι ανυπάκουο ή απλά δεν καταλαβαίνει τις εντολές που του δίνονται. Ως ιδιοκτήτης σκύλου, η συμμετοχή σας στην εκπαίδευση είναι ένας μεγάλος παράγοντας για να έχετε το επιθυμητό αποτέλεσμα εκπαίδευσης. Ως εκ τούτου, είναι σημαντικό να γνωρίζετε τι λειτουργεί καλύτερα για το κατοικίδιο ζώο σας και να γνωρίζετε ποια εντολή να χρησιμοποιήσετε σε μια συγκεκριμένη ώρα και τόπο. Χρησιμοποιήστε την εντολή:

  • «Όχι» αν δεν σας αρέσει αυτό που κάνει ο σκύλος σας. Εάν έχει αναπτύξει τη συνήθεια να πηδά επάνω σας, δίνοντας την εντολή «όχι» (με καθαρή και σταθερή φωνή) και στη συνέχεια αγνοώντας τον αφού δώσει την εντολή μπορεί να βοηθήσει στην ανακούφιση του προβλήματος.
  • «Πέστε το» αν ο σκύλος σας σήκωσε κάτι που δεν έπρεπε να πάρει. Όταν δείτε τον αγαπημένο σας σκύλο να κουβαλάει τις παντόφλες σας, δώστε αμέσως την εντολή και προσπαθήστε να του αφαιρέσετε το πράγμα αργά.
  • «Κάτσε» αν δεν θέλεις να μπλέκει ειδικά σε επικίνδυνες καταστάσεις ή αν έχεις επισκέπτες στο σπίτι. Αφού του δώσεις εντολή να καθίσει, μπορεί να θελήσεις να δώσεις την εντολή.
  • «Μείνε» για να μην απομακρύνεται το κατοικίδιό σου από το σημείο που βρίσκεται αυτή τη στιγμή. Μια από τις πιο σημαντικές εντολές όταν πρόκειται για την προπόνηση westie, το να του πείτε να μείνει μπορεί να αποτρέψει προβλήματα όπως το τρέξιμο πίσω από περαστικούς.
  • “Κάτω”. Ακριβώς όπως κάθεστε και μείνετε, αυτή η εντολή είναι επίσης χρήσιμη στον έλεγχο του σκύλου σας σε διάφορες καταστάσεις και διάφορα μέρη.
  • “Ήσυχο” για να σταματήσει αυτός ο ενοχλητικός θόρυβος ειδικά τη νύχτα.
  • «Go potty» για να περάσει το μήνυμα ότι πρέπει να κάνει την επιχείρησή του την κατάλληλη στιγμή και το σωστό μέρος. Ωστόσο, πρέπει να εκπαιδεύσετε το σκυλί σας να κυριαρχεί σε αυτή τη ρουτίνα, καθώς δεν μπορεί να καταλάβει μόνος του κόλπα και υπακοή. Η δέσμη της χαράς σας χρειάζεται την καθοδήγησή σας για να τον βοηθήσετε να περάσει την προπόνηση westie με άριστα.
  • «Αφήστε το» για να τον αποτρέψετε από το να μαζεύει πράγματα που δεν πρέπει να μαζεύει – σκουπίδια, παντόφλες, εσώρουχα και βιβλία για παράδειγμα.
  • «Πάρτε το» όταν παίζετε fetch ή frisbee. Το αντίθετο του «αφήστε το», αυτή η εντολή μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί για να μάθετε στο σκυλί σας να μαζεύει τα διάσπαρτα παιχνίδια του.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.