Εικόνες δίπλα στην πισίνα & παραλία – 3 συμβουλές για να κάνετε μια βουτιά αυτό το καλοκαίρι

Το καλοκαίρι προσφέρει πολλές ευκαιρίες για διασκέδαση και κέφι στον ήλιο, και θα θέλετε να αιχμαλωτίσετε όσο το δυνατόν περισσότερες αναμνήσεις.

Ο καλύτερος τρόπος είναι με μια ψηφιακή φωτογραφική μηχανή. Ενώ το ψηφιακό βίντεο έχει τη θέση του στη διατήρηση των οικογενειακών αναμνήσεων, δεν υπάρχει τίποτα σαν να έχετε ένα άλμπουμ γεμάτο φωτογραφίες για να δείτε ενώ μιλάτε και να μοιράζεστε με τα άτομα που αγαπάτε.

Είναι εύκολο να αποκτήσετε υπέροχες φωτογραφίες αυτό το καλοκαίρι – φωτογραφίες που θα αγαπάτε για πάντα και αληθινά οικογενειακά κειμήλια. Τώρα, μπορείτε να πείτε – “είναι απλώς φωτογραφίες από το μεσημεριανό γεύμα δίπλα στην πισίνα”, αλλά αυτές είναι οι στιγμές που δημιουργούν τις καλύτερες αναμνήσεις σας.

Με λίγη προσοχή στη λεπτομέρεια, μπορείτε να βελτιώσετε την ποιότητα των φωτογραφιών σας. Όταν τα μοιράζεστε, είτε είναι online μέσω email είτε σε ένα επαγγελματικά τυπωμένο και δεμένο άλμπουμ φωτογραφιών, θα είστε πιο περήφανοι από ποτέ. Θα μετατρέψετε ένα στιγμιότυπο σε ένα υπέροχο αναμνηστικό.

Συμβουλή #1. Τραβήξτε πολλές φωτογραφίες. Θα φωτογραφίζετε σε εξωτερικούς χώρους, πράγμα που σημαίνει αλλαγή φωτός και καιρικών συνθηκών, μερικές φορές μέσα σε λίγα λεπτά. Ακόμη και η διαύγεια του νερού μπορεί να αλλάξει, ανάλογα με το πού κολυμπάτε. Έτσι, αν δείτε μια υπέροχη σκηνή ανθρώπων που παίζουν στο νερό, απομακρυνθείτε. Μερικές από αυτές τις φωτογραφίες μπορεί να βγουν, κάποιες όχι, αλλά όλοι εγγυάστε ότι θα έχετε μια υπέροχη λήψη αν τραβήξετε πολλές φωτογραφίες.

Συμβουλή #2. Αναζητήστε φωτογραφίες σε ρηχά νερά ή στην άκρη της παραλίας. Εδώ εμφανίζεται λίγη από τη διασκέδαση. Άνθρωποι που πετούν ένα παιχνίδι νερού πέρα ​​δώθε, κτίσμα κάστρου με άμμο, σέρφινγκ με σώμα και γενικά παίζουν το νερό. Εάν υπάρχουν μικρά παιδιά, εδώ μπορείτε να κάνετε τις καλύτερες λήψεις σας.

Βεβαιωθείτε ότι έχετε σταθερή βάση καθώς μπορεί να υπάρχουν τρύπες, βράχοι με παντόφλες ή άμμος που μετακινείται. Επίσης, εάν έχετε μια υποβρύχια κάμερα, μια ενδιαφέρουσα λήψη μπορεί να είναι εάν ο φακός της φωτογραφικής μηχανής σας βρίσκεται στο μισό της διαδρομής στο νερό και στη μέση της διαδρομής έξω. Εναλλακτικά, εάν τραβάτε μια ομαδική φωτογραφία, βάλτε την ομάδα να σταθεί σε νερό βαθιά στον αστράγαλο ή το γόνατο.

Συμβουλή #3. Αφιερώστε χρόνο με την έκθεση. Το φως του εξωτερικού χώρου μπορεί να προκαλέσει πολλά προβλήματα – τα φωτεινά μπορεί να είναι πολύ φωτεινά και τα σκούρα πολύ σκοτεινά. Αυτό μπορεί να δυσκολέψει το φωτόμετρο της φωτογραφικής σας μηχανής να λάβει σωστή ένδειξη. Εάν μπορείτε, ορίστε την έκθεση με ένα ή δύο στάδια f και στις δύο πλευρές αυτού που προτείνει το φωτόμετρο σας. Επίσης, εάν η κάμερά σας διαθέτει σημειακή μέτρηση, μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε προς όφελός σας όταν προσπαθείτε να φωτογραφίσετε μια σκιερή περιοχή. (Οι άλλες περιοχές θα είναι υπερβολικά εκτεθειμένες, ωστόσο).

Φυσικά, θα πρέπει να προσπαθήσετε να βάλετε το θέμα σας με τον καλύτερο δυνατό φωτισμό. Εάν είναι μια ειλικρινής λήψη, προσπαθήστε να τοποθετηθείτε με τον καλύτερο φωτισμό σε σχέση με το θέμα σας. Αυτό θα εξαρτηθεί σε μεγάλο βαθμό από τη θέση του ήλιου.

Η λήψη φωτογραφιών στην παραλία ή στην πισίνα μπορεί να είναι γεμάτη προκλήσεις, αλλά οι ανταμοιβές θα διαρκέσουν μια ζωή. Με λίγη προσοχή στη λεπτομέρεια, μπορείτε να λάβετε φωτογραφίες που θα είστε περήφανοι να μοιραστείτε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.