Διορθώστε το μόνοι σας Αυτοκίνητο – Θυμηθείτε τους κανόνες ασφαλείας

Fix It Yourself Οι άνθρωποι της αυτοκινητοβιομηχανίας είναι βασικά άνθρωποι της κοινής λογικής. Δεν τους πειράζει η βρωμιά και η βρωμιά που έρχεται με την επισκευή του δικού τους αυτοκινήτου.

Στην πραγματικότητα, απολαμβάνουν μια αίσθηση υπερηφάνειας και επιτυχίας όταν έχουν επισκευάσει το όχημά τους και γουργουρίζει στον αυτοκινητόδρομο χωρίς προβλήματα.

Πάντα ακολουθούν μια προσέγγιση κοινής λογικής επειδή μπορεί να τραυματιστείτε σοβαρά όταν εργάζεστε στο όχημά σας, ειδικά αν δεν τηρείτε τους κανόνες ασφαλείας. Αυτοί είναι μερικοί από τους κανόνες ασφαλείας που ισχύουν για το δικό σας αυτοκίνητο.

o Τα καυσαέρια περιέχουν μονοξείδιο του άνθρακα. Δηλητηριώδες αέριο. Ο χώρος εργασίας σας πρέπει να αερίζεται καλά.

o Δουλεύετε με την μπαταρία του αυτοκινήτου σας; Περιέχει θειικό οξύ. Καίγεται και μπορεί να εκραγεί. Παρακαλώ, απαγορεύεται το κάπνισμα γύρω από τις μπαταρίες του αυτοκινήτου. Αποσυνδέστε τα επίσης, μπορεί να πάθετε άσχημο σοκ. Αφαιρέστε το καλώδιο γείωσης για να αποσυνδέσετε το (-).

o Προσοχή στα καυτά μέρη. Γνωρίστε τους καλά. Οι σωλήνες εξάτμισης, οι πολλαπλές και οι σιγαστήρες θα σας κάψουν άσχημα.

o Απολύτως χαλαρά ρούχα γύρω από κινούμενα μέρη. Βγάλε τα κοσμήματά σου. Έχεις μακριά μαλλιά; Δέσε το. Μην δουλεύεις με σανδάλια, είναι για την παραλία. Φορέστε τις μπότες εργασίας σας.

o Χρησιμοποιήστε κατάλληλο εξοπλισμό για την ανύψωση και τη συγκράτηση του αυτοκινήτου. Πηγαίνεις κάτω από το αυτοκίνητο; Χρησιμοποιήστε τον κατάλληλο εξοπλισμό για να σταθεροποιήσετε το αυτοκίνητο ενώ βρίσκεται σε όρθια θέση. Ο εξοπλισμός πρέπει να μπορεί να υποστηρίξει το βάρος του αυτοκινήτου σας.

o Σκουπίστε αμέσως τις πετρελαιοκηλίδες. Θα αποφύγετε να γλιστρήσετε και να βλάψετε τον εαυτό σας αργότερα.

Αυτοί είναι μερικοί από τους κανόνες ασφαλείας. Υπάρχουν τόσα άλλα που πρέπει να παρατηρήσετε. Εάν πρόκειται να το φτιάξετε μόνοι σας, ας είμαστε λογικοί γι’ αυτό.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.