Απαιτείται μοντέλο γκουρού μάρκετινγκ Διαδικτύου για επιτυχημένη οικιακή επιχείρηση – Μύθος

Εργασία από το σπίτι Επιχείρηση Μύθος #1 είναι πρέπει να χρησιμοποιήσετε το μοντέλο ενός γκουρού μάρκετινγκ Διαδικτύου για να είστε επιτυχείς σε μια επιχείρηση εργασίας από το σπίτι. Μερικοί από αυτούς χρεώνουν $100+ το μήνα για να χρησιμοποιήσουν το μοντέλο μάρκετινγκ και τα προϊόντα τους. Μπορείς:

• Προσδιορίστε την κατάλληλη επιχειρηματική ευκαιρία με βάση το σπίτι

• ξεκινώ επιχείρηση

• και να είστε έτοιμοι να αρχίσετε να κερδίζετε χρήματα σε μια μέρα χωρίς χρηματική επένδυση. Δεν χρειάζεται πλέον να πληρώνετε τα σκληρά σας δολάρια σε γκουρού του μάρκετινγκ Διαδικτύου.

Αν κάνετε Google “Επιχειρηματικές Ευκαιρίες στο σπίτι”, θα λάβετε τουλάχιστον 197 εκατομμύρια αποτελέσματα. Πώς μπορείτε να αποφασίσετε τι είναι σωστό για εσάς με τόσες πολλές επιλογές; Τι πραγματικά χρειάζεστε για να ξεκινήσετε μια επιχείρηση; Ο απόφοιτος του Harvard Business School δεν χρειάζεται να το καταλάβει:

• ένα προϊόν ή πολλά που οι υποψήφιοί σας μπορούν εύκολα να δουν σε προεπισκόπηση

• συστήματα πληρωμών και διανομής

• προοπτικές

…και είσαι στο δρόμο σου. Το όνειρό σας να αποκτήσετε τη δική σας επιχείρηση μπορεί πραγματικά να γίνει πραγματικότητα και το ClickBank μπορεί να σας διευκολύνει να το πραγματοποιήσετε για εσάς. Όταν ανακάλυψα το ClickBank, ένιωσα σαν την Ντόροθι όταν συγκέντρωσε αυτές τις ρουμπινί παντόφλες και είπε “δεν υπάρχει μέρος σαν το σπίτι”. Λοιπόν, δεν υπάρχει μέρος σαν το ClickBank!

Τα προϊόντα

Σχεδόν οποιοδήποτε ψηφιακό προϊόν μπορεί κανείς να φανταστεί μπορεί να βρεθεί εκεί και ως δωρεάν συνεργάτης του ClickBank μπορείτε να πουλήσετε όσα διαφορετικά προϊόντα θέλετε. Περιηγηθείτε και επιλέξτε ένα προϊόν που θα αγοράζατε. Αγοράζω ό,τι σκοπεύω να πουλήσω για να διασφαλίσω ότι η ποιότητα είναι ικανοποιητική, αλλά αυτό δεν είναι απαίτηση. Έχετε ένα δικό σας μοναδικό προϊόν; Μπορείτε να το πουλήσετε χρησιμοποιώντας το ClickBank – υπάρχει μια μικρή χρέωση ενεργοποίησης για να γίνετε προμηθευτής.

Συστήματα Πληρωμών και Διανομής

Και τα δύο είναι ήδη διαθέσιμα για εσάς και η πρόσβαση στη χρήση τους είναι δωρεάν. Μπορείτε να δεχτείτε πιστωτικές κάρτες και PayPal – δεν απαιτείται ακριβός λογαριασμός εμπόρου! Επειδή τα προϊόντα είναι ψηφιακά, οι πελάτες σας μπορούν να λάβουν τις αγορές τους μέσα σε λίγα λεπτά.

Προοπτικές

Υπάρχει αυτή η πολύ προσεγμένη διαδικασία για να προτείνετε απλώς προϊόντα που σας αρέσουν στις επαφές σας στο Facebook ενώ είστε συνδεδεμένοι στον δωρεάν λογαριασμό συνεργατών σας στο ClickBank. Πληρώνεστε για τυχόν πωλήσεις που δημιουργείτε από τις επαφές σας στο Facebook. Πόσο εύκολο είναι αυτό; Μόλις πραγματοποιήσετε μερικές πωλήσεις, είναι εκπληκτικό πώς αρχίζουν να ρέουν οι δημιουργικοί χυμοί για το πώς να αποκτήσετε περισσότερες προοπτικές.

Δωρεάν Εκπαίδευση

Δεν έχετε λογαριασμό στο Facebook; Μην ανησυχείς. Έχω ερευνήσει διεξοδικά και αξιοποίησα αποτελεσματικά δωρεάν πληροφορίες σχετικά με τις στρατηγικές μάρκετινγκ Διαδικτύου. Θα χρειαστείτε τον δικό σας ιστότοπο για την προώθηση προϊόντων εάν θέλετε να δημιουργήσετε σημαντικό εισόδημα από την επιχείρησή σας. Μπορείτε να προσπελάσετε την εξαιρετική δωρεάν, βήμα προς βήμα εκπαίδευση για τη δημιουργία του δικού σας ιστότοπου http://www.steviebeth.com μαζί με δωρεάν εκπαίδευση βίντεο για το διαδικτυακό μάρκετινγκ.

Ξεκινήστε σήμερα

Μπορείτε να δραστηριοποιηθείτε σήμερα και δωρεάν – δεν απαιτείται βοήθεια από γκουρού του διαδικτυακού μάρκετινγκ! Επισκεφτείτε το ClickBank στο http://www.clickbank.com και ξεκινήστε σήμερα. Παρεμπιπτόντως, έχουν καταπληκτική και κατανοητή τεκμηρίωση σχετικά με τον τρόπο χρήσης του ClickBank στον ιστότοπο.

Θα συναντηθούμε πάνω από το ουράνιο τόξο “εκεί που τα όνειρα πραγματικά γίνονται πραγματικότητα!”

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.