Αξιοποιώντας στο έπακρο τα υπόστεγά σας

Είτε χρησιμοποιείτε φορητά είτε μόνιμα υπόστεγα, το να έχετε έναν χώρο στο τέλος του κήπου σας όπου μπορείτε να αποθηκεύετε εργαλεία και προμήθειες είναι πολύ πρακτικό. Αυτό θα σας επιτρέψει να κρατάτε πράγματα όπως παιχνίδια για τον κήπο, πιρούνια κήπου και σακούλες κομπόστ εκεί που χρειάζεστε για εύκολη πρόσβαση και ταυτόχρονα θα σημαίνει ότι αυτά τα αντικείμενα παραμένουν στεγνά και ασφαλή. Ταυτόχρονα, όμως, υπάρχουν τρόποι με τους οποίους μπορείτε περισσότερο ή λιγότερο από τα υπόστεγά σας και ορισμένες συμβουλές που μπορούν να σας βοηθήσουν να μεγιστοποιήσετε τα οφέλη τους. Εδώ θα δούμε πώς να αξιοποιήσετε στο έπακρο τα υπόστεγά σας.

Πρώτα απ ‘όλα, είναι σημαντικό να διασφαλίσετε ότι υπάρχει τάξη και οργάνωση στον τρόπο με τον οποίο αποθηκεύετε τα πράγματα στα υπόστεγά σας. Αν είστε όπως οι περισσότεροι άνθρωποι, τότε πιθανότατα θα έχετε τα πάντα εκεί μέσα, από αιχμηρά εργαλεία κήπου μέχρι παιδικά ποδήλατα και αυτό φυσικά μπορεί να κάνει πιθανό ατύχημα – ιδιαίτερα αν πρέπει να σκαρφαλώσουν πάνω από το φυτοφάρμακο και την εργαλειοθήκη για να φτάσουν εκεί.

Η λύση είναι να βεβαιωθείτε ότι οτιδήποτε βαρύ ή δυνητικά επικίνδυνο αποθηκεύεται έτσι ώστε να μην υπάρχει. Στη συνέχεια, φυσικά, βάλτε τα πράγματα που είναι πιο πιθανό να χρησιμοποιήσετε πολύ πιο κοντά στο μπροστινό μέρος του υπόστεγου, και ιδιαίτερα τα παιδικά παιχνίδια και δραστηριότητες ακριβώς εκεί που δεν υπάρχει τίποτα εμπόδιο. Ταυτόχρονα, βεβαιωθείτε ότι αγοράζετε υπόστεγα ή στιγμιαία καταφύγια που είναι αρκετά μεγάλα για αυτό που θέλετε να χρησιμοποιήσετε εκεί και εάν μπορείτε να αποκτήσετε ένα με επιπλέον χώρο, μπορείτε ακόμη και να κάνετε περισσότερο το υπόστεγο σας προσθέτοντας ένα καθιστικό περιοχή που μπορεί να είναι ένα ωραίο μέρος για να χαλαρώσετε και να ακούσετε τη βροχή στην οροφή.

Μια άλλη συμβουλή που θα σας βοηθήσει να αξιοποιήσετε στο έπακρο τα υπόστεγά σας είναι να διασφαλίσετε ότι είναι εύκολη η πρόσβαση σε αυτά. Οι περισσότεροι άνθρωποι θα κρατούν πράγματα στα υπόστεγα τους που δεν χρησιμοποιούνται μόνο στον κήπο όπως εργαλεία και σαν προμήθειες. Αυτό σημαίνει ότι μερικές φορές πρέπει να τρέχετε έξω στο υπόστεγο όταν βρίσκεστε σε εσωτερικό χώρο και αυτό σημαίνει ότι συχνά θα θέλετε να βγείτε έξω με παντόφλες που θα φορέσετε στη συνέχεια στο σπίτι. Επιπλέον, συχνά θα επιστρέφετε από το υπόστεγο ενώ κουβαλάτε βαρύ εξοπλισμό και αντικείμενα, οπότε εν ολίγοις είναι σημαντικό να βεβαιωθείτε ότι κρατάτε το υπόστεγο σας κάπου όπως στο αίθριο σας, ώστε να μπορείτε να φτάσετε εύκολα σε αυτό χωρίς να διασχίσετε το γρασίδι ή ίσως σκεφτείτε να δημιουργήσετε ένα μονοπάτι προς αυτό.

Ένα άλλο πράγμα που χρειάζεστε για το υπόστεγο σας είναι ένα λουκέτο ή κάποιο άλλο είδος κλειδαριάς. Αυτό είναι σημαντικό γιατί θα διαπιστώσετε ότι κρατάτε πολλά πράγματα στο υπόστεγο σας που είναι πολύτιμα (όπως ποδήλατα) ή δυνητικά επικίνδυνα όπως πιρούνια κήπου. Αυτό σημαίνει ότι θέλετε να αποφύγετε τη διάρρηξη του υπόστεγου τόσο από τα παιδιά σας όσο και από τυχόν παραβάτες και ένα λουκέτο μπορεί να σας βοηθήσει πολύ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.