Αν θέλετε να γίνετε μεγάλη επιτυχία στην πίστα, χρειάζεστε παπούτσια χορού

Όταν οι άντρες ετοιμάζονται να βγουν για χορό, επιλέγουν ένα ωραίο πουκάμισο και ωραία παντελόνια ή τζιν και φροντίζουν να ξυρίζονται και να ψεκάζονται με κολώνιες που έχουν ελκυστικά αρώματα. Φτιάχνουν τα μαλλιά τους και βγαίνουν στο κλαμπ, ντυμένοι για να εντυπωσιάσουν και έτοιμοι να ζητήσουν από κάποιον να χορέψει. Ένα πράγμα που πολλοί άντρες παραβλέπουν όταν ντύνονται για να βγουν για χορό είναι τα παπούτσια τους.

Συνήθως φορούν ό,τι παπούτσια έχουν στην ντουλάπα, όπως αθλητικά παπούτσια ή σανδάλια ή ακόμα και μπότες. Αυτά μπορεί να είναι άνετα όταν φεύγετε από το σπίτι, αλλά το πιθανότερο είναι ότι μπορείτε να επιστρέψετε στο σπίτι κουτσαίνοντας. Ακόμη και τα αθλητικά παπούτσια μπορούν να εμποδίσουν τις καλύτερες χορευτικές δεξιότητες, επειδή είναι φτιαγμένα για πρόσφυση και μπορούν να κολλήσουν στο πάτωμα, καταστρέφοντας τις ομαλές χορευτικές σας κινήσεις. Είναι σημαντικό να φοράτε παπούτσια που θα σας επιτρέπουν να κινείστε, αλλά θα παρέχουν στα πόδια σας άνεση. Ένα δερμάτινο loafer θα παρέχει στα πόδια σας τόσο αέρα όσο και χώρο για αναπνοή και θα σας επιτρέψει να χορεύετε χωρίς να χρειάζεται να εστιάσετε στα πόδια σας που πάλλονται.

Μια άλλη σκέψη όταν πρόκειται για χορό είναι η πίστα χορού. Πολλά στούντιο χορού έχουν δάπεδα που είναι πιο ευνοϊκά για χορό, καθώς έχουν κάτω δάπεδο που παρέχει απορρόφηση κραδασμών. Δεν έχουν όλα τα στούντιο αυτό το πλεονέκτημα, καθώς έχουν δάπεδο από σκυρόδεμα. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο είναι πάντα καλύτερο να φοράτε τα κατάλληλα παπούτσια.

Τώρα, προτού αποφύγετε την ιδέα να πάτε για ψώνια παπουτσιών, σκεφτείτε το εξής. όσο καλύτερο είναι το παπούτσι, τόσο καλύτερα θα φαίνεστε στην πίστα. Οι χαλαροί χορευτές προσελκύουν ανθρώπους που θέλουν να χορέψουν μαζί τους, περισσότερο από εκείνους που σκοντάφτουν. Ακόμα χειρότερο είναι να σας ζητήσει να χορέψετε από ένα ελκυστικό άτομο και να πρέπει να αρνηθείτε επειδή σας σκοτώνουν τα πόδια σας. Τα ανδρικά παπούτσια χορού διατίθενται σε μεγάλη ποικιλία και επειδή τα εύρη τιμών ποικίλλουν τόσο πολύ, έχετε μια εξαιρετική ευκαιρία να βρείτε ένα που να είναι εντός του προϋπολογισμού σας. Μερικοί άντρες χορευτές ειδικεύονται σε ένα συγκεκριμένο είδος χορού και υπάρχουν παπούτσια που είναι φτιαγμένα για αυτά τα συγκεκριμένα στυλ χορού.

Όταν επιλέγετε το παπούτσι σας, σκεφτείτε αυτά που έχουν ιμάντες μπαλέτου. Οι ιμάντες σταθεροποιούνται και φαίνονται υπέροχα επίσης. Άλλα παπούτσια χορού έχουν χαρακτηριστικά που κάνουν το παπούτσι να αγκαλιάζει το πόδι, σαν αντλίες. Υπάρχουν διάφοροι τύποι σόλων, όπως αυτές από σουέτ. Η σουέτ σόλα βοηθά τον χορευτή να μπορεί να κινείται ομαλά στο πάτωμα και να στρίβει και να περιστρέφεται. Δεν συνιστάται να φοράτε αυτό το είδος παπουτσιού εξωτερικά, καθώς η σόλα μπορεί να καταστραφεί.

Το σημαντικό πράγμα που πρέπει να έχετε κατά νου όταν φέρνετε τα παπούτσια σας στο σπίτι είναι να τα φοράτε πριν βγείτε έξω για να τα σπάσετε. Τα νέα παπούτσια μπορεί να είναι δύσκαμπτα, οπότε αφήστε τα πόδια σας να τα συνηθίσουν πριν βγείτε έξω για χορό. Με αυτόν τον τρόπο μπορείτε να πάρετε την πίστα από τη θύελλα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.